Házias sütöde a sétáló utca elején, sokféle édes és sós péksüteménnyel, kenyerekkel. A pékség története Dunabogdányban kezdődött 1985-ben született, Heim Ferenc és Heim Endre indították el a családi vállalkozást. Az évtizedek alatt jelentősen kinőtte magát a vállalkozás, ma már Dunakanyarban több településen, így Esztergomban és Leányfalun is üzemel pékségük.
Jelenleg 14 féle kenyeret és közel 100 féle pék- és cukrászsüteményt készítenek. A kenyerek vadkovásszal készülnek, A teljesség igénye nélkül réteseket, kalácsokat, pitéket, lepényeket, pogácsát, zabkekszet is készítenek. A sütik terén Isler, kókusztekercs, gesztenyés szív, Dobos torta, zserbó, csokis és vaníliás parány is volt. Én ezúttal szilvás papucsot választottam amit kilóra kimérve árulnak, 3 db 265 Ft-ba került. Korrekt, szilvával jól megtöltött papucsokat kaptam, de a leveles tészta annyira nem volt tökéletes. Népszerű helynek tűnik, nem helyben fogyasztós, magam és a többiek is mind elvitelre vásároltunk.