A Maestro Lounge Bistro Szentendre legfrekventáltabb helyén, a Duna korzón található. Az étterem a tulajdonos vendéglátó szakmabeli fiatal házaspár régóta dédelgetett vágya volt, amelyet együtt vezetnek. Magyarországon egyedülálló mobilgátnak köszönhetően az étterem teraszán ülve vendégeink háborítatlan dunai panorámában gyönyörködhetnek egész évben.
Ízléses környezetben, a szentendrei óváros szívében, a Duna-parti sétánytól 10 m-re, 60 fő befogadására alkalmas, télen-nyáron nyitva tartó éttermünkben képzett személyzet gondoskodik a tökéletes kiszolgálásról. Már 09:00-tól közel 40 féle klasszikus- illetve egyedi kávévariációval, szálas teákkal, forró csokoládékkal saját recept alapján készült forralt borral, limonádék bőséges választékával kedveskednek a hozzánk betérőknek. Ebéd-, illetve vacsoraidőre ajánlatukat pedig friss ételek, változatos étlap, sűrűn cserélődő ételkínálat jellemzi. Tapasztalt konyhafőnökük – aki egyben az étterem tulajdonosa is – gondoskodik az ételek kifogástalan minőségéről. Italkínálatukban megtalálhatóak hideg- és meleg kávékülönlegességek mellett magyar borok, minőségi német és cseh sörök, belga meggysör, röviditalok,üdítőitalok, limonádék. "Nagy örömünkre szolgál, hogy 2014-ben éttermünk elnyerte az első helyet Szentendre éttermeinek rangsorában az Ittjártam. hu portálon a vendégek véleménye alapján, illetve más internetes utazási oldalakon is az élmezőnybe sorolják alig négyéves fennállásunk alatt. "
Többször volt már szerencsém itt enni. Eddig sosem csalódtam. A kiszolgálos udvarias és gyors. Az ételek hamar elkészülnek és finomak! Gulyás levest többször ettem már, finom, friss házi kenyérrel, bőven jól lehet vele lakni. A kilátás nagyon szép. Ki is lehet ülni, de hidegebb időben van fedett rész is ahol a fűtés is megoldott illetve szintén rálátni a Dunára.
A pincérek nagyon rendesek. Az ételek nagyon finomak voltak(hamis borzaska,túrógombóc). Ár/érték arányban verhetetlen a Korzón elhelyezett többi bisztró/bár/étteremhez képest. Gyönyörű tálalás,emberes adag(pedig nem vagyok kisétkű). Az ital kínálatuk óriási és nagyon választékos. Az ételek alapanyagai nem kicsit minőségiek,ez érezhető is rajtuk.
A Maestro fekvése igen előnyös, a festői Duna partra van kilátás a télikertből. Idén márciusban néztünk oda be a fiammal, egy szép reggelen, Esztergomból hazafele tartva. Az árak mérsékeltek, 480 forint a sütik nagy része. Nem akartunk semmi komolyat enni, de lehet, hogy erre nem is lett volna lehetőség abban az idősávban.
Kértünk egy paleo brownie-t, amivel meg voltunk elégedve. A kiszolgálás is kedves volt. Nem ostromolnak csúcsokat, de ahogy néztem a többi sütit is, azért ügyelnek arra, hogy tisztességes minőség kerüljön a vendég elé. Tartanak néhány jó bort az élvonalbeli magyar pincészetektől, továbbá Bernard kisüzemi cseh sört 790 ftért, ami soknak tűnik, de ha azt nézzük, hogy a legtöbb helyen 890 egy palack, akkor már nem is annyira. A szóda decije 100 forint, ami ugye 1000 forintos literárat jelent. Ez ezen a helyen brutális, legfeljebb a magas gasztronómiában elfogadható, bár ott is durva. Így aztán nem is adhatok az ár/érték rovatban jót, csak átlagosat. Összességében szerettünk itt lenni, nem lenne ellenemre, hogy máskor is benézzünk.
Az ételek rendben voltak, bár a rántott csirkemell gyanúsan mirelit eredetűnek tűnt. Amivel igazán bajunk volt, az az, hogy nem a vendégért van minden, hanem a vendégnek kell alkalmazkodnia mindenhez. Például nincs kártyás fizetés, nem lehet fél adag köretet kérni, nem lehet kétféle köretet kérni egy adag húshoz, nincs fél literesnél kisebb limonádé.
Ajánlani tudom mindenkinek! Vasárnap délután szuper gyorsasággal elkészült gasztro csodával szembesültem. A házi ízek magukért beszélnek melyeket bővebben nem fejtem ki csak azért,hogy megtapasztalják inkább mint olvassák. Személyzet roppant figyelmes és kedves s ami ritka a Chef is kilátogat a vendégekhez ellenőrizve a kiadott ételeit.
Kellemes muzsika,kényelmes ülő alkalmatosság,ízléses szín világ és remek kilátás ami még értékelhetőbbé teszi a tökéletes ízeket. Köszönöm Maestro Lounge Bistro személyzetének és gratulálok :)
Egy barátom esküvőjén jártam a Maestro Lounge Bistroban. Hihetetlen dolgokat tapasztaltam, azon felül, hogy a hangulat, a dekoráció, a személyzet odafigyelése és kedvessége egyszerűen tökéletes volt, többször jött ki hozzánk a Chef, hogy az ételek milyensége és a megelégedettségünk felől érdeklődjön.
Őszintén mondom ilyen csodálatra méltó törődéssel még sehol nem találkoztam, pedig elég nagy étterembe járónak vallom magam. És ha étterem nyilván középpontban az ételek. . . az adagok hatalmasak, az ízek izgalmasak, igazi ízorgazmus, egyszóval mesés! A Szentendrén járóknak mindenképp figyelmébe ajánlom!
Céges rendezvényt szerveztem immár második alkalommal a Maestro Lounge Bistroba. Mindent kielégítö odafigyelést, rugalmasságot kaptunk mind a rendezvény lebonyolításával mind pedig az ételekkel kapcsolatban. Isteniek és böségesek a fogàsok a hangulat is kitünö, nem beszélve az éjszaka is csodállatos kilátásról.
Megnyitása óta ismerjük. Jól összeállított, változatos étlap. A minőség mindig kiváló, vagy annál is jobb. Bármit választhatunk, mert nem fogunk csalódni. Minden falat finom,harmonikus. A séf, ha ideje engedi még a vendégekhez is kimegy szívesen egy-két kedves szóra. Érdemes addig sétálni a parton amíg meglátjuk,és ha betérnek egyenek egy finomat. Ja, és a csokiitaluk is fantasztikus! !