Szentendrén sétálgatva alig találkoztunk járókelővel. A pandémia miatt a szezonon kívül még kevesebb ember járt az utcákon, sok hely, kisbolt, étterem ki sem nyitott. Nekem így is nagyon tetszett a város, sőt, talán így még kellemesebb, a kisváros szépségei még tapinthatóbbak, jobban befogadhatóak. Egy másik helyen sikertelenül lepattantunk az ebédről, így ugrott be az indiai a Duna-parton, szerencsére pk nyitva voltak. A nagy terasz inkább mediterrán-olaszos hangulatú, a beltér viszont hozza az indiai hangulatot, dekorációk és színvilág tekintetében is. Elég nagy a beltér, van elegendő asztal, de rajtunk kívül nem volt más vendég. A pandémia alatt is dolgoztak házhoz szállításra. Az étlap hosszadalmas, színes fotókkal díszített, kizárólag tradicionális indiai ételek szerepelnek rajta. Ebédmenü, vagy akár indiai thali nem szerepelt rajta. Ettünk egy Mughal (mogul) vegyes előételt (2. 890 Ft), melyben csirke és zöldség kebab volt káposztával (2. 990 Ft), főételként csípős mangós csirke curryt basmati rizzsel (890 Ft), naan kenyeret (690 Ft), valamint mangó italokat (790 Ft/5 dl). A személyzet fiatal felszolgálói ránézésre mintha diákmunkások (szakiskolások) lennének, teljesen motiválatlan, érdektelen, tájékozatlan csapat, sem az indiai kultúra, sem a konyha iránt nem mutattak különösebb érdeklődést. A szakács indiai, aki egyszer kijött hozzánk, az étel csípősségét egyeztetendő, ő üde színfoltot jelentett számunkra. El sem tudom képzelni, miként boldogulhatnak, ha szezon és normál vendégforgalom van itt. Az ételekre elég sokat kellett várni, de érdemes volt. Nekem minden nagyon ízlett, hozták a szokásos Maharaja színvonalat itt is. Szerencsére kötelező szerviz díj nincs, azon lehet, hogy már én is felháborodtam volna. Összességében ez a hely jobbat érdemel, nemcsak az értékelésre értem, de a tulajdonos helyében én lépnék, változtatnék. Igaz, az ottjártunk óta talán ez már meg is történt. Remélem.