Parola Vendéglő Szentendre

Parola Vendéglő SzentendreParola Vendéglő Szentendre
Parola Vendéglő SzentendreParola Vendéglő Szentendre
16 fotó

Parola Vendéglő Szentendre bemutatkozása

A Parola Vendéglő 1985-ben nyitott Szentendre, Izbég városrészben. Mai napig az eredeti tulajdonos és családja által vezetett, a szó szoros értelmébe vett Vendéglő, ahova ha betér, nem csak házias kosztot kap, de házias kiszolgálásban is részesül. Olyan magyaros vendégszeretetben, amit ma már csak elvétve lehet találni.

4 vendég értékelése alapján

50%
25%
25%
3,8Ételek / Italok
3,3Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Bükkös Hotel & Spa Szentendre - Október 23.
Bükkös Hotel & Spa Szentendre
82.334 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Május 1.
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Royal Club Hotel Visegrád - Nyugdíjas ajánlat
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!

Parola Vendéglő Szentendre vélemények

Gyenge 2019. május 25., kollégákkal járt itt
Az utóbbi évben már többször jártam itt. Néhány napja spenótos hagymalevest és marhapörköltet kértem. A hagymaleves nagyon kevés, (még csészéhez képest is), de finom volt, bár a tájékoztató alapján inkább izgalmas spenótlevest vártam hagymás ízesítéssel. Ennek ellenére egy igazi hagymalevest kaptam, ami finom volt, de a párolt spenót a csésze alján lapult csak.
Ezüst fokozatú értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat
Átlagos 2015. szeptember 5.gyerekekkel járt itt
A húsleves metélttel ízvilága meglehetősen visszafogott, a kockára vágott répán és a metélt tésztán kívül gyakorlatilag nincs a levesben semmi más. Egy közepes erőlevesnek elmenne, a legnagyobb bajom az volt, hogy a metélt (az én ízlésemnek) túl vastag volt; erőlevesbe ugyanis igazi, vékony cérnametélt dukál.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 132 városban járt márFelfedező - 109 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3172 feltöltött kép
Kiváló 2014. szeptember 15.barátokkal járt itt
A rusztikus padok és faasztalok a kerthelységben, a felszolgáló nagyon kedves közvetlensége már jó hangulatot áraszt. Az étlappal való ismerkedés még mindezt fokozza, pedig nehéz a választás a sok sokat ígérő finomság közt. Nem is okozott csalódást. Sőt: a hatalmas adagok rendkívül jóízűek voltak.
Parola Vendéglő Szentendre - Külső képParola Vendéglő Szentendre - Étel/ital
Kiváló 2013. augusztus 24.családjával járt itt
Évek óta járok ide, nagyon finoman és változatosan főznek és kedvesek a pincérek. Gyakran találkozom a tulajdonossal, aki szintén nagyon kedves és segítőkész. Az étlapon kívüli ételeket (napi ajánlatokat) is érdemes megkóstolni ;) Különösen finom a halászlé, igazi, sűrű, nem csak hallé. Az ára is megfelelő.
Parola Vendéglő Szentendre a térképen
2000 Szentendre Vasvári Pál u. 6.
06 26 312 621
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • élő zene • étel elvitelre • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-K