Színes esernyők Szentendre

Színes esernyők SzentendreSzínes esernyők Szentendre
Színes esernyők SzentendreSzínes esernyők Szentendre
15 fotó

Színes esernyők Szentendre bemutatkozása

Szentendre sok látványossága közül az egyik az "esernyő utca", avagy a színes esernyők, melyeket a Bercsényi utcában, a Fő tértől körülbelül 2 percnyi sétára tekinthettek meg. Az Umbrella Sky Project a portugáliai Agueda városából indult világmeghódító útjára 2012-ben.

2 vendég értékelése alapján

100%
Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás

2 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aquaworld Resort Budapest - Kedvezményes ajánlat félpanziós ellátással
Grand Hotel Esztergom

Színes esernyők Szentendre vélemények

Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 308 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. augusztus 24.barátokkal járt itt
Évek óta készültünk Szentendrére, hogy ezt a csodaszép helyet bejárjuk! Élvezetes volt sétálni az ódon falak között, a macskaköves utakon, sikátorok között,
bármerre tekintettünk, szebbnél szebb látványosság tárult elénk! Ebben a posztban az esernyőket mutatom meg Nektek, ami nem csak szép, kiváló
árnyékoló is az utcák felett, egyre elterjedtebb a használatuk a közterületek díszítésére!
Színes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső képSzínes esernyők Szentendre - Külső kép
Még több kép (4 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kihagyhatatlan 2024. június 16.csoporttal járt itt
Az egyik kedvenc utca és fotótéma Szentendrén járva. Nem tudom, ki volt az ötletadó, de zseniális, telitalálat. A Duna-korzó és a sétáló főutca, főtér közti macskaköves átvezető kis utca fölött számtalan színes esernyő sorakozik. Egyrészt árnyékot is adnak az ernyők, másrészt egy különleges, egyedi és emlékezetes hangulatot hoznak.
Színes esernyők Szentendre - EgyébSzínes esernyők Szentendre - EgyébSzínes esernyők Szentendre - EgyébSzínes esernyők Szentendre - EgyébSzínes esernyők Szentendre - EgyébSzínes esernyők Szentendre - Egyéb
Még több kép (3 db) >>