Átlagos 2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Pünkösd előtti pénteken jártunk Szentendrén. A férjem ebéd után ischlert szeretett volna enni. Többször jártunk már itt, akkor is átlagosnak találtuk, de tettünk még egy próbát, mert maga a cukrászda gyönyörű. Nagyon gyorsan és kedvesen kiszolgáltak minket, de az ischler és az általam választott karamellás és kókuszos gyémánt nevű sütemények teljesen ízetlenek voltak, mint valami előrecsomagolt tucatáru. Hab a tortán hogy a kb. 20 perc alatt amit ott töltöttünk, legalább percenként rohant el mellettünk egy-egy turista, mert a cukrászdán keresztül lehet az emeleten működő nyilvános wc-be feljutni. Ez utóbbit nagy-nagyon át kellene gondolni. Kidobott pénz volt minden szempontból ez a "sütizés".
Mindenképpen érdemes megnézni. Most tekintsünk el a cukrászdától, marad a nettó múzeum. Egy nagy üvegkirakat van, ahol látszik is, hogy hogyan dolgoznak a hölgyek éppen az aktuális művön. Felmész az emeletre, és arra gondolsz, hogy jééé, Michael Jackson! Talpig édességből! Jééé, István király,...
Szentendre sétálóutcájában, a 2 szintes épület alsó részén a cukrászda működik, míg az első emeleten alakították ki a marcipán múzeumot, amely Szamos Mátyás és Szabó Károly cukrászok színes és ízletes munkásságát mutatják be. A marcipánból rengeteg figurát formáztak meg, meseszereplőket, pl....