Nagyon jól éreztük magunkat. Minden tökéletes volt. Máskor is megyünk A szállás nagyon tiszta ,jó illata volt az ágynemünek is. Kedvesek az ott dolgozók!
Nagyon jó helyen fekvő, kellemes és nyugodt szálláshely, már többször szálltunk meg ott. A személyzet kedves, a szoba jól felszerelt és tiszta. Sajnos a kötelező reggeli nem túlságosan változatos (főleg ha hosszabb időt töltünk ott), ezen lehetne változtatni, de összességében így is elégedettek voltunk a szállással. Ár-érték arányban nagyon jó, ajánlom mindenkinek.
Szentendrén töltöttük a házassági évfordulónkat és egy nagyon szuper helyet találtunk. Remek hangulat, közel a főutca és a korzó, kedves személyzet. A szoba kényelmes, tiszta, funkcionálisan berendezett. A fürdőszobán egy kicsit meglepődtünk utoljára egy kórházban találkoztunk ilyen típusú műanyag borítással, de tény és való, hogy ragyogóan tiszta volt.
Gondolom ezért is ilyen, hogy nagyon gyorsan és egyszerűen lehessen tisztán tartani. A reggeli bőséges, választékos, mindenki megtalálja a fogára valót. Köszönjük szépen a vendéglátást! Igazán jól éreztük magunkat itt!
Mi 4-5 napot töltöttünk Szentendrén. A panzióról csak jókat mondhatunk. Barátságos, családias a légkör és tiszták a szobák. :) Biztos vagyok abban, hogy legközelebb is ezt a szállást választjuk, ha erre járunk! :)A szobák klímával fölszereltek, ami nagyon jól jött a kinti 40 fokos melegben. . .
Tiszta, rendezett szobák és környezet. Nagyon kedves és segítőkész személyzet. A fürdőszoba (műanyag kabin) először kissé furcsa volt, de a tökéletes tisztasága miatt ez egyáltalán nem probléma. A parkolás nem igazán megoldott, ezt az egy kis kellemetlenséget észleltük a panzióban.
Kiemelkedően igényes környezet, barátságos kiszolgálás! Már 3szor voltunk náluk, januárban újra megyünk. A szoba elegáns, az ágy tökéletes, a fürdőszoba ragyogóan tiszta-mint minden. Reggelire bőséges svédasztallal készülnek- tényleg mindenük van. Ráadásul szép helyen van, és saját étteremmel is rendelkezik. Csak ajánlani tudom! Taraba Noémi