Kihagyhatatlan 2016. novemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. november 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az intézmény többet tud, mint amennyit én tudok róla. Egyedül a szaunavilágot próbáltuk ki, de azt már többször is. Egyenletesen magas a színvonal... de előbb jussunk be! + A hallban van egy zongora, amire rá van írva, hogy "zongorázni szabad". Nem mindennapi ötlet! :) - Az öltözőszekrények nyitása/zárása kőkorszaki és megbízhatatlan. Nem illik ide! A szaunatér egyetlen negatívuma, hogy kicsit kicsi a pihenőtér. Országosan követendő példa lehet, hogy már heti 2 nap fürdőruhamentesen használható a szaunavilág élménymedencéje és jakuzzija is! Kedd és péntek, ahol a péntek állandó teltházközeliséget (de nem nyomorgást) hoz. (Csütörtökönként csendes, relax programok vannak, de tartanak női napot is.) A mesterszaunában profi szaunamesterek tartanak világszínvonalú szeánszokat, show-kat. A szünetekben gyümölccsel, limonádéval kínálnak. Szóval, itt bent már olyan szuper, hogy az öltözőszekrények és a pihenőtér mérete sem tudja 5 alá vinni a pontszámot. Naná, hogy ajánlom!