Egy májusi napon, cirkuszi előadás után a barátokkal és a családdal úgy döntöttünk,hogy kipróbálunk egy Szentesi pizzériát is. Így a Venezia Pizzériára esett a választásunk,hogy tudván az nagy hely és talán lesz 10 főre szabad helyük. Szerencsénk volt ,mert volt. Hangulatos hely,kedves kiszolgálással és igazi olaszos ízekkel.
Nem csak pizzák,kaphatók itt,hanem levesek,frissen sültek,nemzetközi ételek,gyros,olasz tészta ételek,saláták,desszertek. Volt aki hideg gyümölcslevest,Cardinale pizzát,Bauer pizzát,gyrosz csirkemelles pizzát vagy éppen Vesuvio pizzát választott. Nagyon finom volt az összes,főleg a pizzák tésztája. Csak ajánlani tudom aki eltévet e kis városba,Szentesre.
Pizzát rendeltünk: vastag tészta, vastag szél, silány minőségű alapanyagok és gyakorlatilag íztelen pizza az amit kaptunk. A személyzet kedves volt, gyors kiszolgálásal. Az étlapon unalmas tucat kínálat van. A tisztaság rendben volt, kicsit körbe lengett bennünket a túlhasznált zsiradék szaga. Nem hiszem, hogy újra betérünk, egyszer pont elég volt belőle.
Egy barátnőmmel voltam itt először, ő dicsérte nagyon ezt a helyet, s igaza volt. Kedves kiszolgálásban volt részünk,a rendelt ebéddel nem is tudtunk " megbirkózni" de becsomagolták a megmaradt ételt. Hangulatos, szép hely. Mindenütt tisztaság. Nagyon örültem, hogy felfedeztem a Venezia pizzériát.
Azóta már vissza is tértem erre a helyre, idehoztam el a pesti barátokat, ők is csak megelégedéssel nyilatkoztak róla. Akik nem kedvelik a pizzákat, az olaszos jobbnál-jobb tészta féleségeket, azok mást is találhatnak az étlapon ,mint pl. a rántott csirkemell stb.
Venezia Pizzeria & Ristorante válasza
Köszönjük az elismerő szavakat! Igyekszünk minden elkövetni, hogy a vendég jól érezze magát! /igaz azért mi is hibázunk néha (-: /
2017. augusztus 8., Venezia Pizzeria & Ristorante, tulajdonos
Nagyon barátságos, családias étterem. A kiszolgálás tökéletes, a választék változatos, az ételek nagyon finomak, az adagok bőségesek, de a maradékot szó nélkül csomagolják! (Lehet kérni kis adagot is. ) Az árak nagyon barátságosak, az ár - érték arány 1. osztályú. A tisztaságra panasz nem lehet.
Én biztosan visszatérő vendég leszek, ha erre járok, akkor itt fogok étkezni!