Gyönyörű időben érkeztünk Szentesre, egy hosszú út után. Gyönyörű Városba találtuk magunkat. Mikor megláttuk a szállót, éppen olyan szép volt mint a képeken, amit addig csak elképzeltem. Az unukánkkal érkeztünk, szives fogadtatásban volt részünk. Gyönyörű tiszta , modern szálló, minden igényt kielégitett.
Osztálytalálkozóra érkeztünk Szentesre, internetes kutatás után választottuk az Open Hotelt. A városban kiemelten szép helyen található, séta távolságra a szépen kialakított strandfürdőhöz. Kényelmesek, korszerűek a szobák, nagy parkolóban helyezhettük el az autónkat, lift is van, amivel a csomagok könnyebben szállíthatók.
A reggeli étkezés bőséges volt, most nem kértünk félpanziót, a vacsoráról nem tudunk nyilatkozni. A személyzet udvarias volt, jól szolgálták a kényelmünket. A recepción szívesen tájékoztattak helyi programokról, nekünk most erre nem volt szükségünk.
Első nap finom volt a mini fasírt. Mindkét nap változtatás nélkül ugyanaz volt a választék annyi különbséggel, hogy a második nap a bacon sós volt, a kakaós kalács pedig száraz.Ettől függetlenül nem maradtunk éhen, jóllakva távoztunk, mindennel meg voltunk elégedve.
Kifogástalan hotel. Közvetlenül a folyó mentén helyezkedik el. A személyzet mosolygós pozitív kisugárzású nagyon kedvesek. A szobák modern stílusúak szépen berendezett kifogástalan tisztaság jellemzi. Gyerekbarát szálloda. A félpanziós étkezésekre sem lehet panasz. Ízletes ,változatos gusztusosan tálat svédasztal.
Szentesen voltunk egy csodás hétvégét töltöttünk el itt. Gyönyörű szállóban,ami minden igényünket 100% kielégitette. Az új szálló, modern új bútorokkal, igazi szin összeállitással, minden kényelemmel elátott. A személyzet közvetlen segitőkész, és borzasztó kedves. Nagyon finom ételek sora,volt mindkét napon.
A közeli Városi Fürdőben töltöttünk egy délutánt ott is rend tisztaság, kristálytiszta medence volt jellemző. És az Ópusztaszeri Festy Körkép! ilyen gyönyörű élményben még sosem volt részem! És a körülötte levő park, igazi napfényes délutáni séta, mindent felülmúlt. Jó szivvel ajánlom mindenkinek!
Egy izzig vérig igényes, átgondolt és minőségi anyagokból kivitelezett szálloda, mind ez egy csodálatos környezetben helyezkedik el. Az épület és a berendezés stílusa tényleg hangulatos. A szoba kényelmes és tiszta. A reggeli és vacsora is rendben volt a választék megfelelő. A személyzet barátságos és segítőkész volt.
Szép, új, kényelmes szálláshely! Csendes környezet. Az erkély csodálatos! A személyzet is segítőkész. Az ételek változatosak. Dohányosként végre volt olyan hely, ahol nyugodtan elszívhattam a cigarettámat! Visszatérünk - annak ellenére, hogy vágytam egy kis fürdőzésre, ehhez el kellett sétálni a szentesi városi strandra, ez negatívum, de egyébként kiváló!
Idén a karácsonyt az Open Hotelben töltöttem. Szép, ízléses, új hotel. Elhelyezkedése csodás, minden szoba a Kurcára néz. Kényelmes szoba, nagy erkéllyel. Ízletes ételek, segítőkész személyzet. Csendre, nyugalomra vágyóknak télen is ajánlom. Jobb időben séta a Kurca partján, vagy a Ligetben. Most is gyönyörű volt!
Tavasszal kiülni az erkélyre, vagy a Kurca parti padokra, nézni a kacsákat, nagy sétákat tenni. . . . . A város közel van, tiszta és rendezett. Sajnos a termálvizes fürdő nem volt nyitva az ünnep alatt, de majd pótoljuk a lemaradást. De a recepción minden segítséget megkaptam programjaim megvalósításához.
Szép, tiszta szálloda, nyugodt környezet, készséges személyzet. Tiszta jól felszerelt szobák, a konyha kiváló, programot is lehet szervezni: wellness, gyógyfürdő, jégpálya, Tisza part, vásárlás, séta a közeli Ligetben, kerékpározás, nyáron vizibicikli, igazi kikapcsolódás.
Csodálatos környezetben helyezkedik el a szálloda. Az épület és a berendezés stílusa nagyon megnyerő. A szobák kényelmesek és tiszták. A reggeli és vacsora minden alkalommal ízletes volt, megfelelő választékkal. A személyzet nagyon barátságos és segítőkész volt, és ami fontos,mindig mosolyogtak!