St. Gotthard Spa & Wellness Szentgotthárd bemutatkozása
A Szentgotthárdi Termál és Élményfürdő gyönyörű mediterrán hangulatú környezetben egész évben várja a látogatókat. Megannyi lehetőség közül választhatunk, ha csobbanni szeretnénk: 9 medence, 3 csúszda és 7 szauna közül választhatunk. Fedett, beltéri részen található egy úszómedence, egy termálmedence, két élménymedence, egy tanmedence, merülőmedence és jakuzzi.
Szabadtéri részen egy 30-34 °C-os élménymedencében fürödhetünk. Ha sportolni vágyunk, kipróbálhatjuk a squash pályát vagy a konditermet. Ezt követően pedig ellazíthatjuk megfáradt izmainkat a szaunák valamelyikében. Mindemellett a legmodernebb spa és wellness szolgáltatásokat vehetjük igénybe. A szomszédos Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd***a vendégek számára közvetlen átjárást biztosít a fürdő területére.
Kihagyhatatlan 2016. november 7.a párjával járt itt
A fürdő igényes és hangulatos. Az élménymedencék és csúszdák, az egyéb programok igazi családbarát hellyé varázsolják a fürdőt. Van külön gyógyvizes (punnyadós) medence és jakuzzik. Kinti medence is van melegvizes. A szaunavilág külön részlegen, külön belépővel üzemel, nagyon kényelmes és igazán hangulatos a kültéri szaunával és a hozzátartozó nagy merülővel.
Fürdőruhamentes az egész szaunavilág, klassz a bár és jók a felöntések. Két étterem van, az egyik a fürdőn belül önkiszolgáló jelleggel üzemel, fürdőköpeny, papucsos, műanyag székes ugyan, de bőséges és finom az étel -nagy választék van. Van egy étterem a fürdő bejáratánál, ott még nem voltunk. Nem a legolcsóbbak a belépő árak és egyéb szolgáltatások, de megéri az utazást és az árát.
Örülök,hogy elsőként írhatok véleményt a fürdőről. Az ország észak-nyugati felén többször jártam és egy-két fürdőzési helyet leszámítva nem sok van a környéken. (Balf, Hegykő, Sopron) A szentgotthárdi fürdő, telitalálat, egy igazi gyöngyszem!
Amikor beléptünk a terembe elájultunk a látványtól annyira pazar volt:-)Mélyülő -mint egy homokos tengerpart-a nagy medence különféle szépségekkel,élmény elemekkel. Van sodró folyosó,vízzuhatagok,különféle buzgárok. Kis fahíd,amin át lehet menni, de alatta át is lehet úszni. A terem fölött egy impozáns üvegbúra-buborék van. Mely a víz és a rengeteg beépített és gyönyörűen karbantartott zöld növény mix megkapó látványával nyújt felejthetetlen élményt. Vannak itt kisebb jacuzzik, van egy nagyobb szép, termálvizes medence. Van a gyerekeknek pancsoló, a nagyobbacskáknak csúszdák. Nagy a pihenőtér,sok pihenő ággyal. Van szauna park is, ezt itt én nem próbáltam ki,erről véleményt nem tudok mondani. Mi október végén jártunk ott, azt sajnáltam csak ,hogy a kinti medencét ,ami közel volt a medencetérhez már nem lehetett használni. :( Pedig épp aznap szép idő is volt,jól esett volna az őszi nap utolsó sugarai a vízben. Van a fürdőben étterem,megfizethető árakkal és menüvel. Figyelemreméltó kezdeményezés az óra használata a fürdő területén. Itt az órára lehet feltenni a fogyasztás ellenértékét -nem kell bajlódni a pénzzel,plasztik kártyával- és távozáskor a pénztárban lehet kiegyenlíteni a számlát. Nagy piros pont érte:-)Este a sötétben még varázslatosabb lesz a látvány és a tér,mert különféle színes reflektorok világítják meg a medence vizét,miközben az üvegburára ráborul a sötétség és a csillagos ég. :-)Ha ezen a környéken jártok ne hagyjátok ki,nem olcsó a jegy, de megéri.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 119 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.