A belső rész szintén szép, tágas és igazán csárda jellegű és hangulatú. Foglaláskor nem tudtuk, hogy aznap majd élő cigányzene is lesz és mivel közvetlenül a zenészek elé ültettek le minket, örültünk volna ha előbb megkérdezik, hogy megfelel-e ott nekünk. Nagyon szépen játszottak a zenészek, viszont mi jobban preferáltunk volna egy csendesebb részt, mert alig hallottuk a hangunkat. A pincèr, aki felvette a rendelésünket, nem jelezte, hogy közel másfél órát kell majd várnunk az ételekre. Mivel körülöttünk mindenki előbb kapta az ételt így kicsit kezdtünk türelmetlenek lenni. Amikor megérkeztek a rendelt ételek, a hölgyek nem tudták az ételek pontos neveit, így találgatnunk kellett pár máaodperc kínos csend után, hogy mit takar az, hogy "sertés szelet", abból ugyanis többféle is lett rendelve és ők nem mondták az étel pontos nevét. Egy étel ekkor még mindig lemaradt, csak kb 10 perc múlva hozták ki, de a kommunikáció megint elmaradt, így ismét találgattuk, hogy vajon elfelejtették-e vagy mi a helyzet. Nem jött felénk senki, hogy minden rendben van-e, ízlik-e az étel, kérünk-e valamit még. Egy kólát is nehezen tudrunk rendelni, mert sose jött pincér az asztalhoz. Az ételek nagy adagok és nagyon finomak is voltak. Az egyetlen amiért nem adtam maximum pontot rá, higy az egyik étel mellé teljesen hideg petrezselymes burgonyát tálaltak, ami nem volt frissnek tűnő se. Ezt fizetéskor nem számolták fel. A számlára ismét kissé sokat kellett várni, így kávét és desszertet már nem mertünk rendelni, félve attól hogy ismét fél óra lesz a kiszolgálás. Összességében tehát úgy gondolom, hogy a finom ételek miatt megér még egy próbát a hely, viszont a negatívumok sokat elvettek az élményből.