Szerencsi Csokifesztiválon próbáltuk ki az éttermet, melyről már rengeteget hallottam. Western hangulat. . . az étterem hangulata tényleg nem rossz, viszont a személyzet. . . unottak, nem mosolyognak, lassúak. Egy kávét ittunk csak, s vidámabb helyre mentünk. S kávé minősége is nagyon gyenge volt.
Párommal tértünk be ebbe az étterembe, éhesen és fáradtan. A város szélén egy benzinkút mögött található ami lehet kicsit zavaró is ha kint foglal helyet az ember a teraszon. A felszolgálással volt a legtöbb problémánk, semmi mosoly, lassú mozgás, szinte csoszogás, motyogás. Az étel szervírozása után 30 percig ránk se néztek.
A számlát is 5 percig vártuk, ja és rajtunk kívül a teraszon nem ült senki, a konyha mellett foglaltunk helyet ahonnan nem hallottunk zajokat, szóval bent sem lehetett tumultus. Az étellel meg voltunk elégedve, egyedül a sajtmártás volt számomra kifogásolható, annyi szerecsendió volt benne mint sajt. Desszertet nem itt ettünk, hanem egy Édes Álom nevezetű cukrászdában, ha megtalálom az Ittjártam-on akkor írok majd oda is.
Már írtam előzőleg erről az étteremről De nemrégen egy pesti luxus-szálloda vendége lehettem, ahol tárkonyos ragulevest szolgáltak fel. Nos, meg sem közelítette a Buffalo-ban kapható ételt. Ide jöhetne a szakácsuk tanulni. . . Nagyon jó helyen van az étterem, a városon áthaladó főútvonal mentén, egy benzinkút mellett.