Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hangulatos hely, átlagos szárny, javítható kiszolgálás

Karám Vendéglő SzigethalomKarám Vendéglő Szigethalom a térképen

Átlagos 2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. július 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szigethalom talán legismertebb helye a kifejezetten hangulatos Karám büfé, egy szépen berendezett kerthelyiséggel bíró gyorsétterem.
Csirkeszárnyakat ettem, erényük volt, hogy frissen készültek, de fűszerezetlenségük okán nem mondanám őket emlékezetesnek. Nem adták ki rögtön, én mentem oda a pulthoz megkérdezni, hogy nem az enyém véletlenül az a csirkeszárny-adag.
Az italkínálat kommersz, érdektelen.
Az pedig különösen érdekes, hogy ki van írva a rendelhető halak között, hogy harcsafilé, majd zárójelben, hogy pangasius. Miközben ez két nagyon különböző hal, minden tekintetben, legyen szó ízről, illatról állagról vagy árról. S akkor nem szóltam a tenyésztési körülményekről. De legalább őszinték. Kár, hogy nem bevett ez a gyakorlat, ki lehetne még írni olyanokat is egyes étlapokra, hogy erdei gomba (csiperke) vagy libamáj (csirkemáj).
3 pont
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Karám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - EgyébKarám Vendéglő Szigethalom - Egyéb

Karám Vendéglő további értékelései

2024.09.21a párjával
Szörnyű
Többször jártunk már itt, régen nagyon jó volt de pár éve egyszerűen lutri, hogy éppen milyen a hal minősége. Általaban száraz. Legutóbb tettünk egy utolsó kisérletet. Én már nem is azt ettem, a baratnőmé félig nyers volt...egy részét megette és rövidesen rosszul lett. Az én rantotthúsom ehetö...
Népszerű szállások a környéken
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós - Alap árak reggelis ellátással
Oázis Wellness Panzió Szigetszentmiklós
31.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
73.396 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
80.700 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval