Két szóban összefoglalva: mélységesen elhanyagolt. A medencében nincs víz, valszeg évek óta nem is volt, a szobák egy úttörőtábort idéznek, amiben 1982 körül megállt az idő, a parkban mindenhol építési és egyéb hulladék, kibelezett régi hajó, rendszám nélküli autó, stb.
Csoportprogram keretében kerültünk ide 3 napra. A bemutatott fotók és leírás alapján egy egyszerű, alapkategóriás helyre számítottunk, vagyis illúzióink nem voltak. De a valóság ennél sokkal rosszabb volt. Az első ami szembeötlött, a tisztaság hiánya minden téren.
A személyzet fehér köpenye borzasztóan piszkos, a szobák régen láttak porszívót, a függönyök beszegetlenek, a földön fekszik az aljuk, a bútorok agyonhasználtak, az ebédlőbeli székek ülése végighasadva. A fürdőszoba tiszta volt, de a belőle áradó rémesen erős csatornaszag miatt az ajtaját folyamatosan csukva kellett tartani. A recepció egyben a bár is, - de keresni kellett mindig valakit ha valamit akart az ember. Ezek után igen bátortalanok voltunk az étkezések terén, de a konyha legalább elfogadhatónak tűnt, és az ételek sem voltak rosszak. Az épületet körül ölelő park hatalmas, közvetlenül a Duna mellett, (ez az egyetlen pozitívuma,) a valamikor jobb napokat látott, fotókon amúgy fürdőzőkkel teli kerti medence üresen, elhanyagoltan árválkodik benne. A személyzet amúgy nagyon kedves, mindenben együttműködő, rugalmas. A jó csoportprogramnak és a társaságnak köszönhetően nagyon jól éreztem magam minden negatívum ellenére, de ezt a helyet se nem választanám, se nem ajánlanám ismerőseimnek sem.
Gyermekem erdei iskola keretében volt a "hotelben". Mikor hazaért, akkor látta, hogy otthagyott egy számára fontos tárgyat. A hotelnak első nap egy e-mailt írtam, háromszor hívtam őket. A harmadik hívásra visszahívtak, majd mondták, hogy megnézik a szobát, és másnap telefonálnak.
Másnap nem telefonáltak, én hívtam őket, de megint csak annyit tudtam meg, hogy nem nézték meg a szobát, mert másnapra már ki is adták. Azóta hívogattam őket párszor, de valahogy sohasem tudták felvenni a telefont, sőt, vissza se hívtak. Ismételten írtam e-mailt, de nem érkezett rá válasz. Nagyjából egy hete telefonáltam előszőr, de azóta sem voltak képesek megkeresni és visszaadni az elveszett tárgyat, ami ottmaradt.
2015Szigetmonostor, Szigetmonostor – Horány, Parti u. 16.