Budapest közelében a ráckevei Duna partján található házban levő apartman nyújt Önnek és családjának kellemes pihenési lehetőséget. A nagy erkélyről páratlan kilátásban gyönyörködhet. Lehetőséget nyújtunk a környék természeti értékeit bemutató kirándulásra a Dunán. Fotózásra is talál alkalmat.
Horgászni szeret? Itt megteheti. A zsákmány elkészíthető pl. a szabadtéri grillezőn. Megközelíthető autóval, HÉV-vel. Az ország bármely pontjáról könnyen elérhető.
Barátságos fogadtatás, gyönyörű, ápolt környezet, tiszta, jól felszerelt otthont kaptunk 3 éjre. Feledhetetlen élménnyel gazdagodtunk, melyet nem kevésbé befolyásolt a 3,25 kg-os ponty is! Mindenkinek ajánljuk, aki szereti a természet közelségét, a csendet, nyugalmat, a vízen játszó naplemente fényét. Köszönjük, Péter, visszatérünk!
Vöcsök Villa válasza
Megtisztelő ,hogy a Vöcsök villát választották. Nagyon örülünk ,hogy ilyen jó élményekkel emlékeznek a pár napra. Szeretettel várjuk Önöket máskor is.
Feleségemmel és 11 hónapos lányommal töltöttünk el együtt egy fantasztikus hétvégét. A szállás csodálatos volt, kényelmes, tágas, szépen berendezett, jól felszerelt és patyolat tiszta! Igazi felejthetetlen élmény volt! Öröm volt beszélgetni, kirándulni és halat is lehet fogni!
Mi a párommal 4 napot töltöttünk ezen a valóban barátságos helyen. Mi is csak pozitív jelzőkkel tudjuk illetni az egész ott létünket. A szállással is akárcsak a házigazdánk által nyújtott vendéglátással nagyon meg voltunk elégedve. Amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy minden olyan volt mint a képeken! Tisztaság, csend, nyugalom!
Aki ezeket részesíti előnyben pihenése során, annak föltétlen ajánljuk a Vöcsök Villát! Jól éreztük magunkat és szeretnénk máskor is vissza térni! Miklós és Anna 2014. 06.
Közvetlen a Duna partján fekszik ez a "kis ékszerdoboz", ami élő példája annak, hogyan lehet kis alapterületen minden kényelmet megteremteni. Minden új, és gyönyörű, valamennyi felszerelés a rendelkezésünkre állt. Külön csak a viszonylag nagy (! ) alapterületű erkélyt emelném ki, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik a Holt-Duna ágára.
Nagyon jó hangulata van itt egy elköltött reggelinek, vagy vacsorának . :) A házigazdákról csak felsőfokokban tudok beszélni, köszönöm a sorsnak, hogy megismerhettem őket! :)Mindenkinek ajánlom ezt a kis villát, aki ki szeretne szakadni a mindennapok pörgéséből,mert itt -hozzám hasonlóan- egy vizitura alkalmával garantáltan bele fog szerelmesedni a Duna páratlanul gazdag élővilágába. Hálásan köszönünk mindent, és visszatérünk! ! ! ! :) :) :)