Többször szálltam meg ezen a helyen! Kedves kis motel,mindig kedvesen fogadtak. Tisztasággal is elegedett vagyok. Ár érték arányban teljesen megfelelő! A szobák csendesek,ingyen kaptunk reggel kávét,ami mostanában kevés helyen tapasztaltunk. Segítőkész kedves alkalmazottak. Zárt parkolóban van lehetőség parkolni.
A vargas motel welnes! Szigetszentmiklos egyiklegundoritobb motellya! A welnesresze kethavonra van tisztitva! Undorito! a szobakban regi ocska nem is tudom minek is nevezhető! Hutes futesre szolgalo muanyag legkondiciano vagy ahoz hasolo! ami nem fut! Max 16fok melleget kepes kibocsatani meg nagyon sok port koszt!
A szobak szebbik resze hogy a fordobe nincs futes es az abblakok nem zarhatoak jol! es meg hogy teljeslegyen teles televan poloskaval! es nagyon sok! Az agyhata mogot a szekrenyek teljesen minden zig zug bogaras! Es az ittal arak haromszorosat kerik ell! es am alkoholt iletti! Es megbotranykoztatto hogy fel vizelik!