Pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Szeretne eltölteni pár kellemes napot csendes, nyugodt környezetben? A Szigetvári Gyógyfürdőben és a mellette elhelyezkedő Kumilla Hotelben megteheti, Szigetváron, a történelmi kisvárosban. Baranya megye déli részén, a megyeszékhelytől 33 km-re fekszik a török veszedelem idején méltán híressé vált kisváros, Szigetvár.
E történelmi jelentőségű helyen található a háromcsillagos Hotel Kumilla. A keleti fekvésű szobákból csodás kilátás nyílik a nemrégiben újjáépített Szigetvári Gyógyfürdőre, mely a szállodától alig 100 méterre fekszik. Az impozáns gyógyfürdőben számtalan wellness- és gyógyszolgáltatást vehetnek igénybe a pihenésre vágyók. A szálloda 28 db 2011-ben felújított, parkettás, zuhanyzós kétágyas szobával rendelkezik, amelyekbe új bútor került. Az ágyakban lévő téli-nyári matracok biztosítják a vendégek nyugodt pihenését. A hallban a szállóvendégek részére vezeték nélküli internet (WiFi) áll rendelkezésre. Ha Ön személygépkocsival érkezik hozzánk, nem kell aggódnia, parkolónkban figyelünk az Ön járművére a nap 24 órájában. Csoportok érkezése esetén autóbuszoknak is tudunk helyet biztosítani. Szolgáltatások - Étterem: A szállóvendégeknek félpanziót és teljes ellátást is tudunk biztosítani. Csoportoknak (21 fő felett) ételeink árából 10% kedvezményt biztosítunk, amennyiben étlapunkról választanak. Ha Ön vegetáriánus vagy lisztérzékeny, kérjük időben tájékoztasson minket és ezt figyelembe véve készítjük el az ételét.
2012-ben jártunk itt először és tetszett minden. Ezért bátorkodtunk ismét ebbe a Hotelbe jelentkezni. A honlapon felajánlott csomagok közül választottunk. Már a visszajelzéskor gyanús volt, hogy valami nem stimmel. Hát kiderült! Munkásszállás-sá vitték le a színvonalat. Még szerencse, hogy a jó időben sokat kirándulhattunk.
A recepció azt se tudta éppen ki van soron, ki a vendég és mi jár neki. Ők étkeztettek minket, a számlázás is katasztrófa volt. A szoba berendezése is hiányos volt, úgy kellett összevadászni dolgokat. Döbbenet! !
Szuperul éreztük magunkat, jó volt az ellátás kedves segitőkész személyzet Ételek változatosak, elegendők Szoba tiszta kellemes nagyságu, ágyak kényelemesek.Gondom volt a kártya fizetéssel de végül ötletesen sikerült megoldani. Közel a fürdő a vár sokat sétáltunk. Idén ujra visszamegyünk juliusba Már várom
Megdöbbentett, hogy nincs másik működő szálloda a városban. Ez nagyon közel van minden látnivalóhoz, gyalogosan el lehet jutni mindenhova. Mi festett szobában voltunk, de tudunk olyan apartmanról, ahol még ez sem történt meg. Klíma nincs, közösségi tér alig, ha jó idő van a terasz 16 főre elegendő.
A konyha jó ízvilággal dolgozik, de fél nyolckor bezár. A szobákban ventillátor van legalább, személyzet (recepció, étterem) kedves, segítőkész volt. Ők maguk is érzékelték a hiányosságokat, elszenvedői a vendégek döbbenetének. Bárki a tulajdonos, hálás lehet nekik, mert ők tartják életben a helyet. Ha nagyon megszorul valaki szállásügyben, keresse fel, de ne várjon kényelmet és kényeztető pihenést.
Szigetvár egyetlen működő szállodája. Mintha a múlt század 80-as, 90-es éveibe repítene vissza a szálloda hangulata. A szobákat felújították ugyan, de az ajtókra, és az ablakokra nem jutott már pénz. Légkondicionáló nincs a szobákban, de szerencsénkre legalább ventilátor volt.
Hűtőgép a folyosó végén,ahová bizalmi alapon lehet bepakolni a hűteni kívánt dolgokat. (Legalább 10 szobára jut ez az egy hűtő! ) A régies hangulatot a fiatal, kedves személyzet próbálja oldani. A felszolgált ételek finomak voltak, és elegendő mennyiségűek. Nagy előnye a szállásnak, hogy közel van a fürdő, és a vár.