Az ország egyik legszebb panorámájú korcsolya pályája a Szigligeti vár tövében áll. lehetőség van korcsolya bérlésre, a megéheezőket pedig Digó pizza, kürtöskalács is várja.
A szigligeti várudvart, azt hiszem, nem érdemes újradefiniálni, csak azért, mert télen műjégpálya, nyáron meg vendéglátó- és szórakozóhely. Jelenleg a Buja Disznó(k) kitelepülése fészkel itt, ami máskülönben megtalálható Pesten és Budán is piacokon. Most akkor ez étterem vagy egyéb hely?
Tulajdonképpen mindegy, az a térség, ami a színpad alatt van, most egy nagy kerti kiülős terasz. A Buja Disznó meg buja disznó itt is, a kínálat, a kiszerelés ugyanaz, mint Budapesten, ott ebédeltünk, feleségem jobban járt a rántott kacsamájjal, mint én a nagyon nagy rántotthússal, a kacsamáj izgalmas és jóízű volt, a rántotthús nagyon szép darab, de semmilyen. Mintha a technológia nem ugyanaz lenne, mint a Fény utcai piacon. Ránézésre is más, ez egy sima, bőrszerű panír, nagyüzemi benyomás, nem az a kézműves finomság, amiért az ember ezt a helyet keresi. Tudjuk be ezt a nyárnak, és a szakma szezonális felhígulásának.