Átlagos 2015. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. június 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Június elején jártunk itt feleségemmel. A kis teraszon ültünk le - szerencsére ilyenkor még nincs nagy forgalom az úton az étterem előtt. Szerettünk volna bort inni, de mivel kettőnknek egy üveg sok lett volna, ezért kimértet kértünk (borlapot nem is hoztak). Vörösből két féle sopronit (!) kínáltak:egy édes valamit és kékfrankost. Bár kicsit félve, de mivel a feleségem a vöröset szereti neki az utóbbit kértük. Hát nem kellett volna! Utóbb kértünk helyette rozét, ez már iható volt de ez sem volt jó. Az én olaszrizlingem is az iható kategóriába tartozott. Számomra érthetetlen, hogy a Balaton-felvidéken ne lehessen jó folyóbort felszolgálni! A palackos bor kínálat, mint később a borlapból megtudtuk jónak (és drágának) tűnt. Az ételek jók voltak, különösen a szűzérmék vargánya mártással. A mákkocka fagyival kiváló! Sokat vártunk, de ráértünk, úgyhogy ez nem volt zavaró. A végén kaptunk egy-egy kis kupica ajándék pálinkát.
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...