Jó 2015. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. július 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem ismertük az éttermet, de a Balatoni nyaralásunk része volt a gasztronómia. Indulás előtt Vinkó József írását tanulmányoztuk, ami a Balatoni éttermeket, halsütőket és cukrászdákat vette górcső alá. Gondoltuk ha már a Káli-mendencében járunk, megnézzük. Mindenhol halászlét eszünk, ahol jó híre van a konyhának, itt is azt kértünk. Életemben nem ettem ilyen sűrű halászlét, amire jobban illett volna a "halászlé pörkölt" elnevezés. A pincér azt mondta, ez az igazi Balatoni halászlé. Hogy így van-e, nem tudom, de nekünk ízlett. Elkövettük azt a hibát, hogy este 9-kor vacsoráztunk, így komoly nehézséget okozott az adag. A kenyér nem volt túl friss, a limonádé nagyon jó volt, borral nem kísérleteztünk, minthogy autóval mentünk. A kiszolgálás kicsit lassú volt, de nem volt bosszantó. Aki nyáron megy, számítson a seregélyek sortüzére a teraszon. Nem mindenhová ér el a napernyő. Az étteremmel szemben lévő park nagyon szép, érdemes megnézni, a tulajdonos adományozta a településnek. Érdemes kipróbálni az éttermet.
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...