Kiváló 2013. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2013. július 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Biciklitúrán a szigligeti vár felé pillantottuk meg az éttermet. Ismerős volt a neve, pár hete láttuk egy tv-műsorban. Elhatároztuk, hogy hazafelé kipróbáljuk. Amikor betértünk, pont egy diákcsoportot szolgáltak ki. Számítottunk egy hosszabb várakozásra, de nem volt vészes. Lányommal úgy döntöttünk, hogy főételt felezünk: így fél pontyhalászlét ettem belsőséggel, kiváló volt, és fél harcsapaprikást túrós csuszával. Finom házi tészta szalonnapörccel, remek hal: életem legjobb harcsapaprikása. Jófajta fröccsöt ittunk mellé, az udvarias felszolgálóhölgy a végén ajándék pálinkával kínált minket. Emlékezetes ebéd volt, ajánlom az éttermet!
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...