Átlagos 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 24.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A levesre félórát (húsleves nyers borsó szemekkel) a fő ételre kb 1 órát kellett várni úgy hogy alig volt vendég. A kiszolgálás lassú és teljes mértékben szakszerűtlen,volt bár a hölgy igyekezett kedves lenni. A főételnek egy paplanos tócsnis húst, és halas lecsós szelet rendeltünk, egyik sem volt nagy adag. A tócsni az nem tócsni volt, hanem vastagara sütött palacsinta, és a hús ki volt benne szárítva. Ezen kívül volt egy Unicum 4cl szénsavas víz és egy 100% Rauch narancs és összesen fizettünk 10000Ft körüli összeget. A hely tényleg hangulatosan van berendezve,de sem az étel ízvilága se a mennyisége, se a kiszolgálás minősége nem indokolja azt, hogy ilyen magas árakon dolgozzanak. A helyet családiasnak, csak a méretei miatt lehetne nevezni, mert tényleg kicsi. A wc felújításra szorul.Ez a hely nem több mint egy átlagos kisvendéglő,ami ízlésesen van berendezve. Többet nem megyünk
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...