Átlagos 2017. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. június 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hosszú hétvégén Pünkösd hétfőn, kora délután estem be hirtelen elhatározásból. Korábban olvastam a helyről, gondoltam megnézem mitől nevezetes az étterem. Brokkolikrémlevest rendeltem füstölt pisztránggal, főételnek grillezett azthiszem süllőt kértem sóskamártással és petrezselymes burgonyával, a végén lefolytottam túrógombóccal, és ittam egy limonádét is. Az ételek nem túl nagy adagok de finomak voltak, véleményem szerint kissé túlárazott a hely, mindezekért 5500 forintot fizettem egyedül. Az étterem helykínálata szűkös, de a falakra kirakott régi dolgok/fotók tetszettek. A kiszolgálás kicsit lassú de kedves volt, ezt betudtam a hosszú hétvégének és a forgalomnak. A mosdók megközelítése macerás. Összességében nem rossz hely, de szerintem nem akkora durranás mint amit olvastam róla.
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...