Jó 2017. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kétszer is voltunk pár nap eltéréssel és mindig mást adott a hely! Első alkalommal nem túl kedves fogadtatás,de nagyon finom ételek (általánosságban). Négyen voltunk, hármunk étele nagyon finom volt,a levesek, a harcsapaprikás, a roston fogas, de a kacsamell mézes sütőtökkel meg hasábbal az valahogy csak egymás mellé volt pakolva, de nem volt összhangban. A kávé valami borzasztó lötty. Második alkalommal (ugyanaz a pincér) szívélyes(!) fogadtatás.(biztos jobb napja volt) Ugyanúgy finom levesek a főételek közül csak az enyém, a napi ajánlat szűzérme vargányás öntettel párolt brokkolival hagyott némi kívánnivalót maga után, mert teljesen ki lett szárítva a hús. A többi főétel finom volt és persze akkor már ott nem kávéztunk. Nem olcsó a hely (a túrós csuszát 2500 Ft-ért teljesen irreálisnak gondoltuk), régi időket idéz, tele festményekkel és fotókkal a fal, kik jártak már ott (hát nagyon sokan). Vegyes volt minden ezen a helyen. Volt nagyon jó és kevésbé, a hangulat ugyanígy, de azért mégis egy jó helynek mondanám.
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...