Átlagos 2014. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. június 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy várakozással indultam a Bakos vendéglőbe, mivel a kedvenc gasztroműsoromban, a Gasztroangyalban Borbás Marcsi már járt ebben az étteremben, és nagyon jókat főztek-ettek együtt. Maga az étterem egyszerű berendezésű, az udvara igen szerény, a belső berendezés családias, szimpatikus. A megrendelt ételek közül az enyém nem volt rossz, bár a grill tarjám nem volt teljesen átsütve. A másik megrendelt étel viszont hagyott kivetnivalót maga után. Gombapörkölt dödöllével, ami tocsogott a zsírban. És nem a dödölle volt zsíros, hanem a gombapaprikás. A pincérnek elmondtuk a véleményünket, amikor kérdezte, illetve csak a gombát sikerült véleményezni, mert az én fogásomat már nem kérdezte. Panaszunkat jelezhették a konyhán is, mert a Főnök úr személyesen jött ki egy bocsánatkérő pálinka társaságában. A csárdáról alkotott véleményünkön azonban sajnos nem változtatott az udvarias beszélgetés a főnökséggel. Ahhoz képest, amennyire ajánlják ezt a helyet, hogy mennyire hű meg ha, ahhoz képest jóval többet vártam. Nem voltak rosszak az ételek, de jók sem, szóval semmi extra.
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias....
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget...