Éttermünk 40 fős, melyet télen a kandallóban parázsló tűz tesz még hangulatosabbá. Tavasztól késő őszig a látványgrillel és koktélbárral felszerelt 120 fős kerthelyiségünk kínál különleges élményt a malomkeréken csörgedező Szalajka-patak látványával.
Étlapunkról modern és hagyományos ételeink mellett kitűnő pálinkák és borok közül választhatnak. Ezen kívül változatos napi ajánlatot, valamint csoportoknak kedvezményes menüt biztosítunk. Vállaljuk különféle rendezvények lebonyolítását is: osztálytalálkozók, névnapok, születésnapok, keresztelők, házassági évfordulók, stb.
Szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket!
Már nem először ültünk be ide egy kiadós séta után egy jó ebédre. Sajnos csalódnunk kellett. A minket fogadó pincér úgy viselkedett mintha még mi tennénk szívességet hogy ott szeretnénk fogyasztani. Nem volt itallap, de rendeltünk két limonádét, utólag kiderült, hogy darabja 1000 forint ami azért szerintem elég túlzás.
Rendeltünk tárkonyos vadragu levest ami nagyon finom volt csak nem az amit rendeltünk. Tárkony nem volt benne kb semmi, hús egy db. A főétel pedig szarvassült polentával, a férjemnek pedig velővel töltött rántott hús. Az ő étele finom volt, az enyém vmi borzalom. . ott kezdődött hogy elvágni sem lehetett a húst. a vadhús inas, tudom, de ez konkrétan szinte ehetetlen volt. . Ittunk még egy kávét és 12 ezret fizettünk. Szerintem iszonyat túlárazott volt a hely és még b. nkók is voltak. Többször nem próbálkozunk. . . .
Kiadós séta után ebédre tértem be. Vadragu leves és sült pisztráng friss salátával volt a menü. A leves ízletes, kiadós volt. A pisztráng sajnos sótlan, így kissé íztelen, valamint a pluszban kért fokhagymás tejföl ugyancsak, fölösleges volt kérni hozzá. A kinti részen ültem le, az asztallapon a korhadt rész nem igazán vendégmarasztaló.
Minden finom volt.A pincér udvarias volt.Gyors precíz kiszolgálás.Ajánlom mindenkinek aki erre jár. Tiszta volt az étterem,jó környezet megfelelő hangulat. Az ár megfizethető persze nem olcsó kategória de akinek nem jó fentebb vannak büfék.Na azokról vannak vélemények leginkább...köszönöm
Szinte lesem ültünk,máris az udvarias pincér hozta az étlapot. Utána 5 pec mulva arwendelt barack levest,ami vanilás izesitéssel nagyon finom volt. . Aztán a folytatás,ami nagyon finom izletes votl. A rántott pisztráng, saláta ágyon. . italnak alma levet foygasztottunk. .
Nagyon finom ételek, gyönyörű környezet ,kedves személyzet a pisztrángjuk nagyon finom és este a koktéljaik is egy teljesen más hangulatot varázsolva. Csak ajánlani tudom!
Októberben, csodás őszi napon ( hétköznap ) betértünk az étterembe. Inkább ne tettük volna. Alig volt vendég, egy fiatalember volt a pincér. Az étlap kritikán aluli, a terítő koszos, várakozni kellett még az italra is. Az étel választék siralmas, kérdéseinkre a pincér flegmán, udvariatlanul válaszolt.
El ment a kedvünk a rendeléstől, ezért az üdítőket gyorsan elfogyasztva, menekültünk, nem ettünk semmit, habár nagyon éhesek voltunk. Gyorsan kerestünk egy másik éttermet, ahol kedves kiszolgálásban volt részünk, ráadásul nem is kellett sokat várni.
Kb 20 perc után kaptunk 3-an 2 db étlapot, itallap nélkül. Majd újabb 1,5 óra várakozás után egy teljesen ízetlen/sótlan pisztráng ételt kaptunk 3300 ft-ért. A felszolgáló stílusa is hagyott némi kívánnivalót maga után, az erős forgalom ugyanis nem mentség arra, hogy kikapja a kezemből az étlapot, amikor még be sem fejeztem a rendelés leadását.
A Csobogó Étterem a Szalaja-völgy elején található. Kellemes hangulatú, külső és belső térrel is rendelkező étterem. Az asztalok mellett közvetlenül folyik a patak, melynek egy vízimalom kerék hajtja a vizét, s csobog végig az étterem mellett. Nagyon kellemes, megnyugtató. Ahogy megérkeztünk családommal és leültünk, azonnal ott termett a pincér, aki nagyon kedves volt.
Felvette a rendelést az italokra és odaadta az étlapokat. Gyorsan megkaptuk az italokat. A rendelés leadása után 20-25 percre kaptuk meg a megrendelt ételeket. Nagyon finomak és mennyiségre is megfelelőek voltak. A "IV-es pizza", ami kövön sült: paradicsomszószos, prémium-sonkás, pirított vargányás, kétféle olivabogyós, nagyon finom! ! ! Utoljára Olaszországban ettem ehhez foghatót. A snidlinges velővel töltött borda petrezselymes burgonyával igazán különleges és ízletes. A vargányás szarvaspörkölt galuskával kitűnő. A gyerek csak rántott csirkemellet steakburgonyával rendelt, de jó nagy adag volt és ízlett neki. Széchenyi Kártyával is lehet fizetni. A kiszolgálás elsőosztályú, gyors, profi! ! ! A pincérünk (nem tudjuk a nevét, középkorú úr)olyan alázattal és tisztelettel beszélt velünk, olyan profizmussal és gyorsan szolgált ki, hogy ilyet, még egy étteremben sem tapasztaltunk! (pedig már nagyon sok étteremben voltunk az országban és külföldön is). Ilyen pincérek kellenének minden étterembe! ! ! Az ár-érték arány is jó. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A kiszolgalas katasztrofa volt . . . mire ketten megkaptuk a levesunket addigra kihoztak egy foetelt es ra 4percre kitudtak hozni meg1 levest. . . A sargadinnyekremleves meg annal is borzasztobb volt konkretan 990ert ettem egy gomboc atlagon aluli citromosjegkremet , a foetellel semmigond volt dehat nehez is lenne egy burgonyapuret es egy rantottcsirkemellet elrontani, szoval katasztrofa volt de legalabb draga. . . Kutyanak nem ajanlom a helyet
3348Szilvásvárad, Szalajka Völgy út 441/3. 1. ép.
06 20 952 2632
Szolgáltatások
kerthelyiség akadálymentes étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége