Éttermünk 40 fős, melyet télen a kandallóban parázsló tűz tesz még hangulatosabbá. Tavasztól késő őszig a látványgrillel és koktélbárral felszerelt 120 fős kerthelyiségünk kínál különleges élményt a malomkeréken csörgedező Szalajka-patak látványával.
Étlapunkról modern és hagyományos ételeink mellett kitűnő pálinkák és borok közül választhatnak. Ezen kívül változatos napi ajánlatot, valamint csoportoknak kedvezményes menüt biztosítunk. Vállaljuk különféle rendezvények lebonyolítását is: osztálytalálkozók, névnapok, születésnapok, keresztelők, házassági évfordulók, stb.
Szeretettel várjuk kedves régi és új vendégeinket!
Ezen a héten ebédeltünk az étteremben,nem volt sültkrumpli,de ez nem tragédia. Várakoznunk kellett az ételekre illetve a dessszertet elfelejtették kihozni,külön szóltunk. A számlát borravaló kíséretében rendeztük,bár nem voltunk túlzottan megelégedve. A pincér eléggé unottan szolgált ki,de a számlát újra megnézve rájöttem ,hogy elszámolták az italok mennyiségét a mi kárunkra.
Ezt szóvá is tettem,keserű szájízzel távoztunk. Mi egészen biztosan nem megyünk oda többet! A betérőknek ajánlom,hogy nézzék meg jól a számlát fizetés előtt!
A Szalajka- Völgyben való túrázásunk alkalmával kellemesen elfáradtunk és megéheztünk. A Csobogó Étterembe mentünk vacsorázni. Napi menüt ettünk,ami bőséges, finom és olcsó volt. Tartalmazott levest, sültet-körettel és desszertet is. Minden nap kínálnak más és más menüajánlatot. Kellemes környezetben kedves kiszolgálásban volt részünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Egyetlenegyszer kényszerültünk oda bemenni, amikor a szálláshelyünk szakácsa szabadnapos volt. A húslevesnek titulált lötty vegeta-levesnek is gyenge volt. Utána jött a sótlan rántott hús, amit lehetetlen utólag besózni. A hasábburgonya még elfogadható volt. Az uborkasaláta legalább kétnapos, üveges. A halászlé híg.
Túra után éhesen megérkezve tértünk be az étterembe. A rendelést hamar felvették. Nagyon finomak és bőségesek voltak az ételek. Különböző módon készített pisztrángot és szarvasból készült ételeket ettünk. Az ételek minősége kiváló volt. A személyzet is a forgalomhoz képest igyekezett maximálisan helytállni. Máskor is ide jövünk,és ajánljuk ismerőseinknek!
3348Szilvásvárad, Szalajka Völgy út 441/3. 1. ép.
06 20 952 2632
Szolgáltatások
kerthelyiség akadálymentes étel elvitelre gyerekmenü kisállat bevihető koktélok napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége