Megmondom őszintén, először nem sokat vártam ettől az étteremtől. Szokásos helyi gyorsbüfének gondoltam, EHETŐ ételekkel. Tartottam is a rántott karfiol minőségétől, amit általában félnyersen szolgálnak, de nem itt! Kiválóan elkészítették akkora adagban, hogy nem bírtam az egészet megenni! Az árak is szuperek!
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! Isteni és laktató hamburgerek. Fantasztikus hangulat és kiszolgálás. Barátias környezet. Az egyedi meglepetés koktéljukat mindenkinek ajánljuk!
Az év egyik leghidegebb napján sikerült ellátogatni a Szalajka-völgybe, ráadásul hétköznapon. A kisvasút megállójánál és az egész völgyben nem találtunk egyetlen vendéglátó helyet sem nyitva, a kisvasút sem járt (sőt még az illemhelyek is mind zárva voltak), így nagyon megörültünk, amikor a gyalogtúránk után a bekötő útról kifordulva megpillantottuk a Molinari Kávézót, ami ráadásul még nyitva is volt.
Kellemes meleg fogadott bennünket, jól esett egy kicsit átmelegednünk és pihennünk. Az olasz Molinari kávéféléken kívül forró Tatra tea, forró csokoládé (420 Ft-ért fehér, fekete, kókuszos és mogyorós) is várja az átfagyott vendégeket, de szerepelnek a kínálatban egri borok, 8 féle üveges sör (Ászok, Kozel, Dreher, Kőbányai, Pilsner, Miler) és csapolt Kozel, valamint Schiszler Pálinkák. Egyszerűbb ételeket is lehet kapni, többféle hamburgert, szendvicset, egyszerűbb frissensülteket (mirelitből) és édességeket. Az árak barátságosak. Jó időben a kinti terasz pácolt faasztalainál is lehet üldögélni.