Gyenge 2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A környezet, a kilátás gyönyörű. Ámbár ez a Villa Negra étterem nélkül is megcsodálható, így nem is ajánljuk, hogy felkaptassanak az úttól az étteremig.
Érkeztünkkor jeleztük a pincérnek, hogy ketten lennénk, amit ő egy kvázi vállrándítással intézett el, de ezt még betudtuk a rohanásnak. Az étlap egy A4-es laminált lapból állt, amin az italok nem is szerepeltek, ezért fizetéskor derült ki ezek ára! A komolyabb, "fine dine" éttermekre jellemző a rövid étlap, ez teszi kissé komikussá, hogy ezen az étlapon a rántott sajt képviselte az átlag színvonalat.
A húsleves átlagosan jó és tartalmas volt, de sajnos langyos. A rántott sajthoz majonéz járt, a megszokott tartárért külön kellett volna fizetni.
Az ételek semmilyen kiemelkedő gasztronómiai élménnyel nem jártak, amivel ki lehet egyezni, ha egyébként a kiszolgálás, a hangulat, a tisztaság és az egész atmoszféra kompenzálna ezért.
Kiváló! A korábbi negatívumokat olvasva fenntartásokkal tértem be családommal ebédelni. Kellemes csalódásban volt részem. A füstölt pisztráng és a vadragu leves is mennyei volt. A korábbi kritikákkal kapcsolatos kérdésünkre elmondták, hogy az utóbbi másfél évben a személyzet lecserélődött. Ezt...
Kb egy hónapja jártam itt céges kirándulás ebéd alkalmával,mivel akkor megtetszett a hely, a környezet,a finom pisztráng igy a párommal ugy szintén ide tértünk be.(3 napot töltöttünk Szilvásváradon). Sajnos nagyon fújt a szél ezért a szép vadász ház teraszon nem tudtunk ebédelni,ezért bennt...
Egy vadász/turista ház konyhájától én nem ugyanazt várom mint egy belvárosi puccos étteremtől. Az ételek 'házias' érzetet keltettek, szerintem illettek a helyhez és hangulathoz. A választék nem túl bőséges, de talán ez jobb is így. Kiszolgálás kedves és gyors, a pontossággal és tisztasággal sem...