Köszöntjük a Völgy Étteremben! Térjen be hozzánk egy jóízű ebédre vagy egy hangulatos vacsorára! Udvarias, gyors kiszolgálással, családias hangulattal, finom ízekkel és szolid árakkal várjuk kedves vendégeinket a Szalajka völgy bejáratánál. Éttermünk 45 fő befogadására képes, tavasztól őszig pedig 65 fős hangulatos teraszunk is a vendégek rendelkezésére áll.
Különféle rendezvények lebonyolítását vállaljuk: osztálytalálkozók, névnapok, születésnapok, házassági évfordulók, stb. A hozzánk betérő csoportoknak kedvezményes menüket biztosítunk. Ételeink mellé a Hadobás Pincészet saját termelésű borait kínáljuk. Látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!
Nagyon hangulatos hely. Évek óta visszajárunk. Legutóbb júniusban jártam ott kollégákkal. 50-en voltunk, de most sem kellett csalódnom. Gördülékenyen, gyorsan ment a felszolgálás, az étel bőséges volt, a kiszolgálás udvarias. Mindenki meg volt elégedve, ami ennyi embernél elég nagy elismerés. Remélem, hamarosan újra el tudok menni, mert ide mindíg jó visszatérni.
Az egyik legjobb Étterem ahol valaha jártam a Völgy Étterem Szilvásváradon. Kedves, gyors kiszolgálás, figyelmes személyzet. Minden nap különböző menüből lehet választani, kedvező áron. Pisztráng bőséges választékban az étlapon. Házias ízek a jellemzőek. A desszert is nagyon finom volt. Az adagok hatalmasak. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Mi többször is ettünk itt. :)
Hangulatos, kedves hely, a központban! Gyors kiszolgálás, finom ételek, kedves felszolgálók. Kiváló ötlet a Sütő"Tökös"Napok! Amit idén 4. alkalommal rendeztek meg. Mellette hangulatos cukrászda található. A kisvonatozás, kirándulás mellett, ez egy külön gasztronómiai élmény volt! Köszönjük!
3348Szilvásvárad, Szalajka Völgy
06 70 326 2759
Szolgáltatások
• kerthelyiség • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • gyerekmenü • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • széles borválaszték