Fákkal övezett, gyönyörű környezetben várja vendégeit a szilvásváradi Akácvirág Vendégház. A minden igényt kielégítő, komfortos szobákban minden vendég számára garantál a pihenés. Szilvásváradon számos program közül választhat az ide látogató: erdei vasútazás, hosszú séták, barangolás a tiszata, jó levegőn.
23-28ig tartózkodtunk a vendégházban. Érkezéskor meleg,rend,tisztaság fogadott minket. Szobánk az emeleten gyönyörű kilátást nyújtott a Bükkre. Elsőre ami tökéletesnek tűnt éjszaka kiderült nem az. Minden mozdulatnál nyikorgott az ágy és nagyon kényelmetlen volt. A lepedő reggelre mindig el csúszott a helyéről.
Nem múlt el nap kirándulás nélkül. Gyalog mentünk fel a kilátóhoz,kis vasúttal a Szalajka völgybe és egy 1500ft napi parkoló jeggyel Olasz kapuhoz. Rengeteget fotóztunk fényképezőgéppel. Egyszerűen a Bükk valami mesésen szép. Nem bírtam betelni a látvánnyal. Bár hova mentünk a patak jött velünk átszeli az egész falut. Szívesen meg néztük volna közelebbről a körtemplomot de csak egy távoli fotó van róla. Most már itthon nézzük az elkészült képeket,vissza gondolva arra a pár napra ami hamar el szállt. Étkezésről az éttermeknél írok.
Én maximálisan elégedett voltam,az elvárásaimnak megfelelt. Tisztaság,kényelem,a látnivalók közelsége,segítőkészség. Jó kapcsolat a vendéglátókkal,de mégsem tolakodó. A szobák elhelyezése biztosította a zavartalan pihenést. Mi korán érkeztünk-kb. de 11-kor-,de nem jelentett problémát.
A csomagjainkat elhelyezték délutánig,mi addig körül néztünk a környéken,feltérképeztük a terepet. Ott létünk alatt,ami 5 nap volt,kérés nélkül kitakarították a szobánkat és a fürdőt. Az étkezést azért nem értékeltem,mert nem vettük igénybe,de lehetőség volt rá. Nagyon jól felszerelt és nagyon szép tiszta konyha és étkező állt a rendelkezésünkre. A helyiségek tágasak,kényelmesek. Összevetve nagyon elégedett voltam. A jövőben tervezem,hogy ennél hosszabb időre is visszamegyek,vagy télen síelni,akkor is itt szeretnék majd megszállni.
Akácvirág Vendégház válasza
Nagyon köszönöm a maximális értékelését. Örülünk, hogy jól érezték magukat és elégedettek voltak, szeretettel várjuk vissza!
2014. február 25., Akácvirág Vendégház, tulajdonos
A szállásadók kedvesek, a szállás tiszta, a berendezés megfelelő, hátránya, hogy nics minden szobához külön fürdőszoba. A település nagy hátránya, hogy bárhol áll meg a vendég autóval / a legutólsó utcában is / fizetni kell a psrkolásért, ami nem is lenne nagy gond, ha meglátszana a falu tisztaságán, vagy más kültéri megjelenésén / szemetes, gazos, kevés pad van, ugy tünik minden a parkolási dij beszedésére öszpontosul, cserébe a nagy nulla van. Vándor
Akácvirág Vendégház válasza
Kedves Vendégünk! Köszönöm értékelését, de nem értem, hogy ha mindennel meg volt elégedve miért pontozott le bennünket? A vendégházunkban található négy szobához 3 fürdőszoba tartozik. Az alsó szinten lévő két szobához tartozó fürdőt csak akkor adjuk ki ha egy család vagy barátok közösen használják!
A szilvásváradi állapotokért és a parkolási díjak beszedéséért mi nem tehetünk semmit, nem igazán van beleszólási jogunk! Sajnálom ha rossz emlékekkel távozott Szilvásváradról. Üdvözlettel: Demeter Anita
2013. szeptember 16., Demeter Anita, tulajdonos