Diákcsoporttal kerültem kényszerből (Lipicai hotel túltöltése miatt) ebbe a vendégházba. A mai világban hihetetlen, hogy ilyen van, és működhet. Teljesíthetetlen házirend, az egész emeleten, 15 főnek, 2 zuhanyzó, amiből dől ki a víz, 2 Wc! A képek, melyekkel reklámozzák a házat, valótlanok.
A cipőt kint kell hagyni, nem lehet járkálni, széket odébb tenni, nevetgélni, mert zavarja a házinénit. Egyszer lehet felmenni az emeletre, utána alvás. Vizet ne használjon az udvaron lévő nagyon retró házban csak 21 óra előtt! A szobának nevezett lyukban 2 db használhatatlan ágy. A szobákban, egy kivétellel lelakott, kihúzható heverők, semmi matrac, takaró - pléd behúzva. Az udvaron egy hinta, amin tilos hintázni, labdázni, focizni az csak az utcán szabad! Az esetleg használt műanyag edényt a fürdőben lehet elmosni lavórban - ez nagyon durva, egészségre veszélyes. Az udvar szörnyű. Konkrétan, a levegővételre is engedélyt kell kérni. Megjegyzem, a diákok rendkívül jól viselkedtek. A ház, de főként az üzemeltetők viselkedése kritikán aluli.