A Szilvásvárad Camping & Apartman 700 méterre található a Szalajka-völgy bejáratától, 500 méterre a Lipicai Ménesudvartól, Szilvásvárad frekventált, mégis kifejezetten csendes, madárcsicsergős részén. A vasútállomás és a buszmegálló egyaránt 200 méterre található.
Szilvásvárad megközelíthető vonattal, vagy Budapestről közvetlen buszjárattal is.
Egy csendes és nyugodt utcában helyezkedik el gyönyörü területen, rálátással a hegyekre és a kilátóra. Pár km-re a centrumtól, ami gyalog megtéve sem volt fárasztó. A kis faházunk nagyon otthonos és tiszta volt, konyha külön helységben de ez egyáltalán nem jelentett problémát. Jól felszerelt tiszta volt ez is.
Az udvar meg különösképpen gyerekbarát és kellemes lehetöséget nyújtott a délutáni kikapcsolódásra. Gyümölcsfák is voltak alma, körte, barack és szölö amikböl bátran lehetett fogyasztani. A szállásadónk is nagyon kedves volt, és extra rugalmas. Utolsó elötti nap a kislányunk hirtelen rosszul lett(nött a foga) és megkértük a szállásadót hogy rendezhessük a számlát még aznap, hogy másnap korán reggel már indulhassunk is. És este 10 óra után még vette a fáradságot a pesti útja után, és eljött hogy fizethessünk. Fontosnak tartottam ezt a dolgot is mert találkoztam néhány erre irányuló negatív tapasztalattal. Talán 1 dolgot tudok megemlíteni ami nekünk személy szerint rossz volt. A galéria rész. Mivel a másfél éves lányunkkal utaztunk és imád lépcsözni így kicsit nehéz volt megoldani hogy ne akarjon folyamatosan fölmászni az amúgy is meredek lépcsökre, de eltorlaszoltuk az utat. Meg egyébiránt is föleg kirándultunk vagy az udvaron tartózkodtunk. Összességében nagyon pozitív élmény volt. Ajánlom.
Szép,csendes rendezett faházban voltunk. Minden megfelelt az elvárásainknak. Az ágy egy kicsit kényelmetlen volt de ezt be tudtuk annak hogy nem ehhez vagyunk szokva :) A konyha felszereltsége is minden igényt kielégített. A házigazda nagyon barátságos és kedves volt.
Nagyon jó választás volt, interneten, a szállás. hu-n találtuk, elképesztő színvonal, ausztriai helyeket meghazudtolva! 🤭Viszonylag kis terület, de abszolúte szervezett, minden “ kézre” esik. Mindenre gondoltak a kialakításakor, felszerelt, tökéletes konyha, tiszta fürdők, és WC-k. Nagyon intelligens tulaj, ez mindenen látszik!
Bár mi lakókocsival voltunk, ami full extrás, mégis örültünk a felszereltsegnek💕Minden karnyújtásnyira van, mégis élhető, és nem logtunk egymás szájába. . . Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük az elmenyt🤗
Nagyon szèp helyen van.Szèp volt a szállás hely nagyon sok èlmènyünk volt.Tetszett a gyerköcöknek is.Nekem nagyon tetszett az ètterem is.Finom ètelek voltak.
Én a párommal voltam 3 napos kempingen,nem gondoltam volna,hogy ennyire fog tetszeni,páromnak is és nekem is nagyon tetszett segítőkészek kedvesek ás aranyosak voltak a szállásadók. Nem szoktam fényezni senkit de ők megérdemlik ajánlom figyelmébe azoknak akik egész évben dolgoznak,és vágynak egy csendes kikapcsolódásra,gyerekeknek játszótér,wifi,tisztaság mindenhol,akár kis kirándulásra,megéri az ár is baráti. Biztos hogy ha arra járok és lesz hely én hozzájuk fogok menni.
A faház hűvös, tiszta az ágy kényelmes. A fürdő megfelelő. Csendes nyugodt környezet. Az étteremben a reggeli bőséges a személyzet udvarias és segítőkész. Ajánlani tudom minden korosztály számára. Egyszer még biztosan visszatérünk.