Van a tetején ez a pávába oltott csóka, aki feltehetőleg most turul így farsang idején, és a madárnak valami horgas orra vagy csőre is van, meg valami hetyke kis sapija is, amit többféleképpen is értékelhetünk, én kipának néztem a helyszínen, de a képek kinagyítása után mégis inkább letisztult koronára hajaz, vagy a kaukázusi népek tubetejka (ha jól emlékszem kiejtés szerint csubicsejka, a GUM áruházban vettük pár rubelért 50 éve), szóval valami ilyen. Na, és aztán van a totemoszlopon kettőskereszt is, ami nyilván azt példázza, hogy Árpád vezér már nagyon keresztény is volt. Ööö. . . szóval, mit tehetnénk ehhez hozzá? Ilyen a kor, amelyben élünk. Ziman Lajos alkotását 2011. óta övezheti itt a nemzet tisztelete és hálája.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 7 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.