A szálláshely ígéretének megfelelőt nyújtott. Igényesen kialakított tágas szobák fürdővel. Kifogástalan tisztaság,rendezettség jellemzi. Csöndes környezetben nyugalom és harmónia uralkodik. A külső térben a nagy étkezésre alkalmas terasz,fűtött folyamatosan mélyülő tiszta vizű medence,sütögetésre alkalmas kiülő,gyerekeknek homokozó,tollasozni -mezítláb is-kiváló udvar áll rendelkezésre.
Egy kollégám ajánlása által találtunk re erre a hangulatos kis helyre. A vendégszeretetet és odafigyelést hűen tükrözi, hogy a vendéglátónk emlékezett a helyet ajánló kollégára a tavalyi évről. A vendégházban a tulajdonos egész nap ott van, kiszolgálást, étkezést, akár még utazást is biztosítva.
A szobánk egy kicsi tetőtéri teraszos fészek volt, kényelmes bútorokkal. A 3 szoba osztozik a közös fürdőn, ami tágas, világos és teljesen felszerelt, abszolút családbarát. Mosógép, szárító, stb. Csak pár napot töltöttünk ott, de az ételek minden alkalommal finomak és frissek voltak. A ház, az udvar, a medence tiszta, igényes. A honlapon felsorolt szaunákat nem igazán láttuk, bár nem is nagyon kerestük a kánikulában :) Az erdei vasút, a kirándulóösvény nagyon kellemes, igazi természetközeli laza kikapcsolódás. Azoknak ajánlom, akik teljesen el akarnak vonulni a városi bűztől és zajtól. Nagy életre, boltok tömkelegére azonban ne számítsunk. Egy ásványvíz beszerzése is kihívás volt hazainduláskor.