Arany Ősz Kínai Gyorsétterem Szolnok bemutatkozása
A szolnoki buszpályaudvartól 10 percnyi sétára található. Étlapjukon a hagyományos kínai gyorséttermi kínálat mellett sushi, thai menü, ramen is szerepel. Ételeiket csirke-, kacsa-, marhahúsból, valamint rákból készítik.
Szeptember közepén cirkuszban voltunk Szolnokon a gyerekekkel és a barátokkal. Mivel 13 óra után lett vége az előadásnak , úgy gondoltuk kipróbálunk egy kínai éttermet melyet nem régen fedeztem fel a belvárosban. A buszpályaudvartól kb. 6-700 méterre található a Szapáry utcában. Igazi hangulatos kis kínai étterem.
Kellemes,hangulatos,és finom ételeket lehet itt kapni. Sajnálatos módon az édes-savanyú levesből nem volt,pedig nagyon szeretjük. Túl sok választék sem volt,de azért mindenki talált magának finom falatokat.