Majd még jövünk a Black Cat Cafe-ba, hogy eldöntsük, hogy is állunk vele. Engem gyerekkori nosztalgia fűz a helyhez, hiszen itt volt a híres Tünde Cukrászda, és anno jó sok gesztenyepürét elpusztítottam itt. Akkor még megvolt valami a békebeli cukrászda-hangulatból. Most kicsit sivár laboratóriumi jelleg uralja a kávézót, főként a kiszolgáló pult részét.
Nekem nem volna kedvem hosszan ücsörögni, barátnői csevegést folytatni a Black Catben, hiába a próbálkozás fali képpel, színes fotelekkel. A sütik nagyon jól néznek ki a pultban, és nem is eltúlzottak az árak. Majd kipróbáljuk máskor. Most gyors uzsonnára tértünk be. Ettünk egy-egy szendvicset, rendben voltak. A kisüveges ásványvizek viszont, egy szénsavas, egy mentes, majdhogynem langyosak voltak, és senki nem is kérdezte előre, hogy hűtöttet szeretnénk vagy nem. . .
Egy tanfolyamon vettünk részt és az oktatótól kaptunk egy jó tippet ahol finom kávét lehet inni és emelett fincsi sütemények is vannak. A legjobb az volt hogy szinte csak egy pár lépésre volt onnan ahol a tanfolyam volt így kipróbáltuk. Igaz kicsi helyről van szó,de annyira kedvesek a kiszolgálók és annyira fiatalos kellemes a hely ,hogy nem bántuk meg hogy betértünk ide.
Nagyon finom volt a frissen főtt kávé és nagyon szépen elkészített sütemények látványa fogadott bennünket amint beléptünk. A legjobb az volt hogy volt tejmentes süteményük is és nem is csak egyfajta. Nagyon ízletes volt mind a kétféle sütemény amit választottunk. Szerintem ha erre jártok próbáljátok kiezt a helyet mert nem mindennapi. Ha jóidő van akkor az épület előtt is helyet lehet foglalni.
Nagyon kicsi kávézó. Zavaró, hogy kevés a hely, a vendégek szinte egymásba érnek. A dekoráció próbál javítani a hangulaton, kevés sikerrel. A kávé rendben volt. A wc/mosdó viszont nagyon problémás. Közös helyiségből nyílik egymás mellett a női és férfi fülke.
Még jó, hogy így volt, mert a nőiben nem volt wc-papír és át kellett szólnom, hogy bajban vagyok, kérek a szomszéd férfiútól egy kis papírt. Na neee, azért ez komoly hiba! Kezet sem igen tudtam mosni, mert a vizet leszámítva nem volt szappan sem és kéztörlő/szárító sem. Amikor kifelé menet rázogattam le a kezemről a vizet, a felszolgáló adott papírtörlőt, tudván, hogy bent nincs. Két alkalmazott tartózkodott/beszélgetett a helyiségben, mégsem pótolták a hiányosságokat. Ehhez képest a kávé drága volt, nagyon drága. Nem ajánlom a helyet.