Black Cat Cafe Szolnok

4,3Kiszolgálás
3,7Hangulat
3,7Ár / érték
3,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Hotel Szolnok - Szilveszter
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony - teljes előrefizetéssel
Aranyhomok Hotel Kecskemét
48.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Black Cat Cafe Szolnok vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 84 városban járt márFelfedező - 108 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2112 feltöltött kép
Átlagos 2024. október 24.a párjával járt itt
Majd még jövünk a Black Cat Cafe-ba, hogy eldöntsük, hogy is állunk vele. Engem gyerekkori nosztalgia fűz a helyhez, hiszen itt volt a híres Tünde Cukrászda, és anno jó sok gesztenyepürét elpusztítottam itt. Akkor még megvolt valami a békebeli cukrászda-hangulatból. Most kicsit sivár laboratóriumi jelleg uralja a kávézót, főként a kiszolgáló pult részét.
Black Cat Cafe Szolnok - EgyébBlack Cat Cafe Szolnok - Egyéb
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 63 városban járt márFelfedező - 57 helyen első értékelő6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2143 feltöltött kép
2023. november 27., kollégákkal járt itt
Egy tanfolyamon vettünk részt és az oktatótól kaptunk egy jó tippet ahol finom kávét lehet inni és emelett fincsi sütemények is vannak. A legjobb az volt hogy szinte csak egy pár lépésre volt onnan ahol a tanfolyam volt így kipróbáltuk. Igaz kicsi helyről van szó,de annyira kedvesek a kiszolgálók és annyira fiatalos kellemes a hely ,hogy nem bántuk meg hogy betértünk ide.
Black Cat Cafe Szolnok - Külső képBlack Cat Cafe Szolnok - EgyébBlack Cat Cafe Szolnok - Étel/italBlack Cat Cafe Szolnok - Étel/italBlack Cat Cafe Szolnok - Étel/italBlack Cat Cafe Szolnok - Étel/ital
Még több kép (3 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 20 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 105 feltöltött kép
Gyenge 2021. augusztus 27.a párjával járt itt
Nagyon kicsi kávézó. Zavaró, hogy kevés a hely, a vendégek szinte egymásba érnek. A dekoráció próbál javítani a hangulaton, kevés sikerrel. A kávé rendben volt. A wc/mosdó viszont nagyon problémás. Közös helyiségből nyílik egymás mellett a női és férfi fülke.