Nem igazán a mi ízlésünk a gyorséttermek világa, de egyszer-egyszer úgy adódik, hogy nincs más lehetőség a közelben vagy időben. Ilyenkor a magam részéről azt tartom leginkább pozitívumuknak, hogy pontosan lehet tudni, a standardizált kínálattal mire számíthat a vendég.
Ebből a megfontolásból választottuk ma Szolnokon a Szandai réten lévő bevásárló-parkban lévő Burger King- egységet. A shopingolástól elfáradtunk kicsit, az ebédidő már jócskán elmúlt, éppen jó ötletnek tűnt pár darabka csirke nuggetset enni. Egy-két vendég volt csak az üzletben, így nem is érkeztünk bizonytalankodni, a pultnál álló fiatalember máris kedvesen gondozásba vett bennünket. Segített, ajánlott, gyors volt, profi volt. Közben még azon is közösen borongtunk egy keveset, hogy hajdan bizony volt a Burger Kingnél sör is, és az most is milyen jól esne. De már régen nincs. Az étel az étteremlánc előírásainak megfelelő volt. Azt kaptuk, amire számítottunk. Köszönjük.
Részemről Én kedveltem a Burger Kinget de az utóbbi rendelés óta sem ajánlani sem rendelni nem fogom többet se Én sem a Család. . . . A sokat reklámozott sajkarikás, pirított hagymás "finomság" olyan formában érkezett,hogy az értékelhetetlen. . . . Egy pici saláta darab volt csak benne és 3-4 szem kis pirított hagyma, szósz semmi.
. . . pluszban kaptunk e mailt hogy késik a rendelés amivel nem lett volna baj. . . Elhiszem,hogy sietnek és megértem csak nem ingyen volt a "vacsora". . . . .
A szolnoki, Szandai réti üzletek mellett, az Auchantól pár méterre található. Szokásos Burger King kínálat és minőség, frissen készült burgerekkel, sült krumplival, nuggetts-sel. Kedves kiszolgálók, gyors, pörgő készítés, mikor ott voltunk (szombat 13 óra) sok rendelés futott be, de gyorsan megkaptuk, amit kértünk.