A Lipótinál ritkán veszünk pékárut, de ha napközbeni járkálás közepette ránk tör egy kis éhség, akkor betérünk valami kis rágicsát venni, enni. Többnyire sajtos stanglit veszünk, de itt már csak törmelékes maradék volt, abból nem kértünk. A párom egy nagy, leveles, sajtos pogácsát választott magának.
Azt mondta, nem lett volna rossz, csak a közepe nem volt rendesen átsülve. Én pár szem kakaós-gyömbéres kekszet ettem. Pont annyira volt ropogós és omlós, amennyire egy keksznek lennie kell, de a gyömbért nem éreztem benne. Kávét nem ittunk, de örömmel láttuk, hogy a klasszikus márkát, Julius Meinl-kávét főznek. Kivülről nagyobbnak látszik az üzlet, mint amekkora valójában, de a három asztalnál kényelmesen lehet eszegetni, kicsit szusszanni.