Igényes nemzetközi konyhát visznek, a kínálatban szerepel néhány klasszikus magyar fogás is. Kínálnak többek között kacsamájat csokoládéval és körtekompóttal, sous vide sertésszüzet zöldfűszeres kéregben, gratin burgonyával és rókagombával, marhapörköltet sztrapacskával, kacsamellet paszternákpürével, vajas paszternákkal és parmezénhabbal, pisztáciás trüffelfolyót csokoládéfölddel, hecsedlikrémmel.
Hétközben kedvező árú két vagy három fogásos ebédmenüt is választhatunk az á la carte étkezés helyett. Az árak értékarányosak. Előételek 1790 és 3790, levesek 890 és 1690, főételek 3290 és 5990, desszertek 990 és 1790 forint között kaphatók. A korrekt velencei hallevesben fekete kagyló és feszes húsú, kisebb méretű Szent Jakab kagyló. Főétel helyett egy ígéretes meleg előételt kértünk, currys sous vide szürkeharcsát hal-consommé zselével, pirított zöldségekkel és csicsókapürével. A hal ízletes, jó tartású, a köret kreatív és jól sikerült, a zselé még finomítható. A Rákóczi túrós átirat virtuóz tálalású, a tésztaalap nem teljesen meggyőző, de összességében izgalmas és élvezetes desszertet sikerült alkotni.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.