Csúnyán átvertek

Halászcsárda Étterem SzolnokHalászcsárda Étterem Szolnok a térképen

Szörnyű 2021. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2021. július 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az elmúlt évek során sokszor jártam ott (és jártunk a feleségemmel), és ettünk finom halászlét.
Az utóbbi két-három évben azonban drasztikusan megváltozott a helyzet. Az utóbbi két-három esetben azt hittem, hogy csak "kisiklásról" van szó.
Vagy kirúgták a főszakácsot, vagy egyszerűen elveszett a halászlé receptje.
Jászberényben lakunk, de úgy gondoltam, megér egy 5 km-es utat egy jó halászlé.
Tegnap 2021.07.21-én) elhoztam 4 adagot, de itthon kiderült, hogy csúnyán becsaptak. A "lé" egyszerű, paprikás VÍZ volt! Nem volt benne nyoma sem "sűrítménynek. A "belsőség" grízzel gombóccá gyúrt ikra volt (ha egyáltalán ikra volt. Nem volt megfőve, de amikor nagy késsel szétvertem (hátha a kutyák megeszik) élő LISZTKUKAC volt benne!
Nem kéne a szakmai hírnevet és a becsületet feláldozni a pillanatnyi profit érdekében! Így lehet lejáratni rövid úton a étterem hírnevét!
Most legalább tudom, hogy IDE SOHA TÖBBÉ NEM MEGYEK! BARÁTAIMNAK, ISMERŐSEIMNEK SEM AJÁNLOM ezt a helyet.
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Szörnyű
Tisztaság:

Halászcsárda Étterem további értékelései

2024.09.22gyerekekkel
Névnapi és verseny utáni ebédre tértünk be a csárdába. Szépen megterített asztal fogadott. A megrendelt ételek hamar az asztalra kerültek. Megfelelő mennyiségű és ízletes fogások voltak. Kedves kiszolgálással párosult . Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2023.08.13családjával
Ismerős javaslatára foglaltunk helyet az étterembe, és nem okozott csalódást. Isteni pálinkák, a haltepertő verhetetlen! Minden étel finom volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet.
2022.09.21barátokkal
Fantasztikus ételek, fantasztikus kiszolgálás, hangulatos hely. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel. Köszönök szépen mindent. Minden bizonnyal meg visszamegyek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Garden Hotel Szolnok - Szilveszter
Garden Hotel Szolnok