A választékot a japán konyha uralja, de kínálnak néhány klasszikus nemzetközi fogást is. Az itallap rendkívül igényes kiállítású, rengeteg háttérinformációt ad a borokról, töményitalokról és koktélokról egyaránt. Önmagában szórakoztató olvasmány, a klasszikus koktéloknak a keletkezéstörténetével is megismerkedhetünk. A kiszolgálás kifogástalan, udvarias, gyors, segítőkész, szívélyes. Kétféle fogadófalatot kapunk, tökmagolajos túrókrémet és mangalicatepertőkrémet, helyben sült, jól sikerült kenyérrel. Kiváló kezdés. A kacsamáj, füstölt kápia, tojássárgája elnevezésű előétel tálalása izgalmas, látványos. A kápia krém-formában került a tányérra, a tojássárgája reszelve. A központi elem csalódást kelt, a zsír/máj arány nem igazán megfelelő, a máj textúrája sem meggyőző, túl magas hőfokon történt a hőkezelés. A kiegészítő elemek különféle hajtások, cékla, bébirépa - kifejezetten finomak. Amennyiben a tojásforma- és szín imitálása volt a cél a sok zsírral, akkor is át kellene gondolni a kompozíciót. A gyoza jó ízű, jó tartású, bár, ha ki lehetett volna választani a töltelék alapanyagát, nem a csirkére szavazok. A karamella, málna, tejszín elnevezésű desszert komplex, látványos és finom. A jelzett probléma dacára ez nálam 5 pont.