A választék korrekt, de nem eltúlzott: négy előétel, négy leves, három tésztaétel, tucatnyi főétel és négy desszert szerepel a jól átgondolt, jól megkomponált étlapon. Mindez nem véletlen: a kreatív séf Bereznay Tamás, a Metro Gasztrokadémia szakmai vezetője, akit a nagyközönség a Nők lapjából valamint a Konyha ördögének magyar változatából ismerhetett meg. Szép a borválaszték is, úgy tűnt, hogy ez sem szűkül egyik vagy másik nagykereskedő által forgalmazott nedűkre, s érdemes kiemelni a helyinek mondható kőszegi kézműves söröket is. A kiszolgálás kifogástalan: pincérünk motivált, lelkes, közvetlen, de ugyanakkor udvarias, segítőkész. Ettünk tengeri hallevest, amihez pillanat alatt kaptunk extra chilit és zöld koriandert, marhaburgert, csirkés szendvicset, chilis rukkolás tagliatelle-t bélszíncsíkokkal, konfitált kacsacombot káposztás cvekedlivel és aszaltszilva kompóttal, rosé kacsamellet céklás rizottóval valamint csokiszuflét. Ételeink rendben voltak, ízre, állagra egyaránt, a tálalás is megnyerő volt. Komolyabb hibát nem leltünk semmiben, csak azt furcsálltuk, hogy a megegyezés dacára átsütötték a burgerhez a húspogácsát. A legjobbnak a kacsaételeket ítéltük. Nagyon jó élmény volt Deck bisztró, nem véletlen, hogy vasárnap délután, az ebéd és a vacsora közötti holtidőben alig kaptunk helyet.