Mint ahogy a cím is elárulja, a hely gyengesége nem az ételekben, a kiszolgálásban, vagy az árban van, hanem magában a helyben. Az étteremről feltétlenül tudni kell, hogy a jelenlegi formáját megelőzően egy stílusos belvárosi pincében kapott helyet, ahol a kiváló ételek ötvözetében elég közkedvelt étteremnek minősült a szombathelyiek körében.
A kényszerű költözést követően sokak várakozására ismét elstartolt a Gödör, és a régi szocreál épületet leszámítva siker koronázta az újjászületést. Azért remélem, lesz még költözés . . . , a konyha tényleg első osztályú! ! !
Már a neve is azt sugallja, hogy az adagok bőségesek, ezt leginkább a férfiak értékelik. . . bár, ha nem tudod megenni, kérés nélkül elcsomagolják. Én menüt ettem, ami szintén megfelelő mennyiségű volt, finom, házias ízek, gyors kiszolgálás, pedig déltájban sokan vannak. A parkoló szinte mindig tele van, de érdemes várni egy kicsit. Tiszta, világos étterem,jó árak, ajánlom másnak is.