Nyitva tartása a déli menüzéshez igazítva: 11. 00-14. 30. A berendezése, kinézete retro, de a rosszabik fajtából. Eredeti minden. A pöttyös járólap, a fa székek, lambéria, mintha a '80-as évek elején járnánk, azaz 40+ éves minden. A tisztaság mondjuk megfelelő, kajapöttyös terítő, szék, talán felmosott padló. Konyhára is belátni, háááááát. . . A padlón az a jó kis 5X5-ös járólap, amely egykoron 3*3 domború pöttyöt tartalmazott, valamint a főzőhelyek láthatóak. A legmodernebb berendezés a pénztárgép. Néhányan ebédeltek, köztük egy viszonylag jól menő telefonbolt tulajdonosa. "Minden kedves ügyfelünknek jó étvágyat és kellemes időtöltést kívánunk. " - áll az étlapon, így ponttal a végén. Kellemes időtöltés szerintem ezen a helyen lehetetlen. Egyszerűen annyira lehangoló, hogy extrém jó tárasaság kell ahhoz, hogy itt az ember kellemesen érezze magát. Ehhez jön a mérsékelten kellemes modorú pincérhölgy, végül is köszönni tudott. Gyorsan hozta a négyféle menüből a hozzá tartozó levest. (Figyelem! a honlapon csak 3 féle van, a negyedik csak az étterembe a menülapról derül ki - szerintem az előző napi maradékból, amit ki lehet hozni. ) Nagyon éheseknek jó hír, hogy egy főre is levestálba hozzák, abból lehet merni. Az ember automatikusan megkapja a pohár vizét. Evés után körülnéztem, láttam egy hűtőt, benne különféle üdítővel. Felirat nem volt rajt, az étlapon (és a honlapon) nem szerepel üdítő kínálat. Ha mennék még egyszer, megkérdeztem volna, hogy milyen lehetősége van az embernek a szomjoltásra. A jó étvágyhoz. Szerencsém volt, a frankfurti leves ízletesre sikeredett. Ugyan kevés virsli volt benne, nem bántam, mert ízre valami ótvar baromfivirsli lehetett. Én a "D" menüt választottam, étlap szerint kukoricával és sonkával töltött bordát, BURGONYÁval. Talán mindenki egyetért velem, hogy a köret megfogalmazása sok mindent takarhat. Igazából leírás alapján a legrosszabb lehetőség a nyers burgonya. Pucolatlanul. Földesen. Ehhez képest szerencsém volt (itt is): valami maradék hasábburgonya (talán ez is előző napról) és RIZS. Frissensült: az élelmezésvezető ezzel a fantáziával pedig nyithatna egy igazi éttermet is, csak jobb marketing kellene az étel nevének. Még sehol nem láttam ilyen kombinációt. Kukoricával és sonkával töltött karaj. Gondolkozzunk csak egy kicsit. Mexikói karaj, hogy hangzana? Bónusz, hogy minden olyan száraz volt, kérnem kellett hozzá savanyúságot. Összegezve: a legdrágább menüt választottam, azaz 1190 Ft-ért ehettem volna korlátlanul levest. Megkóstolhattam egy különleges frissensültet. Megtudtam, hogy a krumplinak van rizs alakja is. Konstatálhattam, hogy a hasáb még mindig nem jó másnaposan. Fizethettem pluszban salátát (300 Ft)- ez máshol is így van, csak máshol úgy főznek, hogy az ember nem igényli hozzá. Azaz 1490 Ft-ért ehettem egy közepes minőségű ebédet, ocsmány környezetben.