Nyitása óta ki szerettem volna próbálni. Csak azt sajnálhatom, hogy nem korábban. A kiszolgálás nagyon figyelmes, és kulturált, az italként rendelt limonádé nagyon szépen dekorált és nagyon kellemes ízű volt. A rendelt ételek mind ízre, mind kinézetre nagyon magas szintet képviseltek, kellemes meglepetés volt pl.
a fogas kombinálása a karfiollal. Ôtletes és jó volt. Az étlap kellemesen áttekinthető, mentes a sablon átlagos ételektől. Külön plusz jár az alkalmi "Bistro" menüsorért, valamint az ott töltött idő alatt a felszolgálók által diszkrét, de jól eső érdeklődéséért, ami kedves volt, de nem ment át zavaró jelenlétbe. Éppen annyira voltak jelen, amennyire kellett és elfogadható volt. Lehet ezt így is csinálni! Azt gondolom, gyakori vendégek leszünk, ha marad a kezdeti magas színvonal.