Egésznapos városnézésre jöttünk Kőszegről, s éttermet kerestünk. Helyiek ajánlották ezt a helyet. Hangulatos, napfényes étteremben fogyasztottuk el a meglepően kedvező áron kapott menüt, amihez még hideg ital is járt. Raguleves, holstein szelet 2 tükörtojással, köret, káposzta saláta, végül kávéval koronáztuk meg ebédünket. Mindez négyünknek nem volt 13 ezer Ft. Kipihenten folytattuk utunkat.
Az étterembe lépve két mosolygós pincérnő fogadott minket, kedvesek voltak. Rögtön hozták is az étlapot és felvették az italrendelést. Sajnálom, hogy édes boruk nem volt, de a félszáraz is finom volt, a limonádéról nem is beszélve, sok gyümölccsel. A borjú raguleves és a húsleves gazdagon is nagyon finom volt, melegen tálalták.
(kb 900 ft egy adag leves) Elegendő mennyiségű levest kaptunk, tényleg gazdagon. A főételek finomak voltak, jól készítették el őket. A rebarbara kompótnak nagyon jó íze volt. A főétel nem volt túl nagy adag, ennyi pénzért adhattak volna kicsit többet. Desszertként túrós-mazsolás palacsintát és brownie-t kértünk. (szintén kb 900ft / adag) Jól laktunk és finomakat ettünk. Ha a főételből kicsit többet adtak volna, desszertre nem lett volna szükség. A pincérnő aki velünk foglalkozott végig kedves és mosolygós volt, érdeklődött, hogy hogy ízlettek a fogások. A hely hangulatos, végig a helyhez illő zene szólt, szépek a festmények. 2 főre 12000 Ft-ot fizettünk. Ha valaki szeretne egy felejthetetlen estét, finom ételekkel, akkor nyugodtan térjen be és nem fog csalódni.
Karácsony előtt a szombathelyi Fő téren jártunk, vásári hangulatban kicsit forraltboroztunk. . . Megéheztünk, így a közeli Wagner étteremben melegedtünk át jóféle vaskeresztesi kékfrankost kortyolgatva. Steak-et szerettünk volna enni, amiből az étlapo többfélét is találtunk.
Közepesen átsütve kértük, ami aztán nem nagyon sikerült a séfnek, így az enyémet visszaküldtem, mert nagyon véres volt. . . Átsütve újra kihozták friss grill-zöldség ágyon, ami dícséretes ugyan, de a hús nem volt tökéletes (főleg az árához képest). Azért is merek így fogalmazni, mert karácsony este Welligton-bélszínt ettem fiaméknál, nagyon-nagyon jó volt. . Nagyfiam nem szakács, sőt, nagyon ritkán főz. . . de jó minőségű húsból, jó recepttel dolgozott. A pincérek kedvesek, udvariasak voltak, a hely is hangulatos, de ha kiadunk egy ebédre 12 ezer ft-ot, én jobbat várok!
2 napot töltöttem Szombathelyen! Kezdeném az étteremmel: Hangulatos csak az volt zavaró egy kicsit hogy minden nap ugyan az a zene megy. 4 pincér dolgozik összesen nagyon kedvesek! Kivétel a "KEDVES PINCÉR HÖLGY" a modora az kritikán aluli! A vendéggel úgy bánik mint egy darab ronggyal.
Az ételek finomak DE KIRÁNDITÓ VOLT AHOGY LÁTTAM HOGY A FELSZOLGÁLÓK A PINCÉR FOLYOSÓN BELE ETTEK A KÉSŐBB FELSZOLGÁLT ÉTELÜNKBEN RÁADÁSUL A LENGŐ AJTÓN MINDEN ZAJ KISZŰRŐDIK ÉS LEHET LÁTNI AHOGY AZ ÉTELEKBE BELE CSIPGETNEK A FELSZOLGÁLÓK! ! ! Számomra hihetetlen volt!