Mivel Szombathelytől nagyon messze lakunk és az egyik ismerősöm sajnos oda került kórházba,szállást kellett keresnem egy éjszakára 2fő részére,mivel az egyik kedves barátom elkísért a látogatásra. A Ciao Amico Hotelre esett a választásom,mert a képek alapján megtetszett,de a valóságban közel sem adta vissza azt amit a képeken láttam.
A szobánk kicsi volt és fura fehér foltok voltak a zöld színű padlószőnyegen,az ablakunk egy tetőre nézett. Kényelmetlenül éreztük magunkat az ott tartózkodásunk alatt,ha enni szerettünk volna át kellett menni egy másik épületbe,mert ott volt az étterem,ha fel akartunk menni a szobánkba el kellett mennünk a kaszinó bejárata előtt,majd át a kávézón,ami tele volt fura emberrel. Azóta nem tudom,hogy javult e színvonal. . .