Szombathely zöldövezetében várja vendégeit az amerikai autós motelek stílusában megépített, és európai igényeket kielégítő szálloda, a Sunset Motel. A gyönyörű kerttel körbevett motel kedvező áron kínálja hotel szintű és minőségű szolgáltatásait, csendes, nyugodt környezet és különleges hangulat fogadja az ide betérőket.
Harmadik alkalommal jàrtam itt, és mint mindig most is nagyon jól éreztem magam. Pont a Savaria karnevàl volt a vàrosban,ezért telthàz volt a szàllàson is,de ez nem ment a kiszolgàlàs rovàsàra. Sőt, be is öltöztek tógàba, nagyon jópofa volt.
Szombaton a korai indulàsra akkorra reggeli csomagot kaptam,hogy egyedül meg se tudtam enni. Nagyon szépen köszönöm a kedves,baràtsàgos fogadtatàst és kìvànok még rengeteg siketes évet! Remélem hamarosan újra talàlkozunk! :-D
Nagyon hangulatos kis hely. Kellemes szobák akár átutazók részére, akár több napot a környéken töltő párok, családok részére. Egyszerű, mégis elegáns berendezések alkalmazása. Kedves személyzet, aki segít a környező programok megtervezésében. Most még nem tudtuk kihasználni a kerékpár kölcsönzés és a teniszpálya díjmentes bérlési lehetőséget. Remélem legközelebb lesz erre is lehetőségünk.